Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek az autót vezető...

Szerintetek az autót vezető romák rendelkeznek jogosítvánnyal vagy sem?

Figyelt kérdés
jún. 23. 19:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem, mert a jogositvány feltétele a 8 általános.
jún. 23. 20:03
 2/22 A kérdező kommentje:
Hogyan nem buknak le?
jún. 23. 20:04
 3/22 A kérdező kommentje:
Hogy nem tiltják el őket a vezetéstől?
jún. 23. 20:04
 4/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem vehetik el a jogsijukat, ha nincs is nekik… 😂
jún. 23. 20:09
 5/22 A kérdező kommentje:
De már úgy tudom börtön is jár a jogsi nélküli vezetésért.
jún. 23. 20:13
 6/22 anonim ***** válasza:
79%
Na bumm…ott van az egész család úgyis. Meg ingyen kaja.
jún. 23. 20:15
 7/22 anonim ***** válasza:
83%

Én még nem láttam tanuló autóban roma származású embert,így nehezen tudom elképzelni,hogy legálisan van jogsijuk,vagy anélkül vezetnek, de ez nem tart vissza senkit,még akinek elvették azt sem,mert a lebukás esélye nagyon kicsi, engem több mint 20 éve igazoltattak utoljára.

Ami meg a börtönnel való fenyegetést illeti, még senkit nem hallottam,hogy ténylegesen leültették volna.

jún. 23. 20:36
 8/22 anonim ***** válasza:
87%
Én láttam már tanulóautóban romát, olyan ügyes volt a kulcs se kellett neki hogy beinditsa a kocsit amíg az oktató beszaladt a trafikba.
jún. 23. 20:39
 9/22 A kérdező kommentje:
Jogos, én 2.5 éve vezetek majdnem naponta, még nem igazoltattak.
jún. 23. 20:39
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem se igazoltattak pedig 13 éve vezetek és már 5 éve rendszeresen utazok ausztria és magyarország között, igaz a határ már nem sokat számít, kint sincsenek az őrök. Márciusban olaszországban igazoltattak mert hajnali 3kor tologattam a biciklimet Jesoloban és gyanus voltam. Hát ez ilyen. Lehet valakit egész életében nem állitanak félre lehet valakit meg többször.
jún. 23. 20:46
1 2 3

További kérdések:

Ha 19:36-kor ittam 3 deci sört, akkor mikor vezethetek?

Férfi vagyok, 187 cm magas, 110 kiló, 36 éves.

Hogyan tudjam, hogy válthatok e sávot jobbra, ha se a tükörből, se a holttérből nem látszik?

Mai napig gondot okoz a jobbra sávváltás, mert nehezebben tudom megbecsülni a távolságot/helyet.Minap észrevettem egy érdekes jelenséget.A kékben pompázó kukát (szimbolizálva a mellettem lévő sávban haladó autó elejét) se a jobb tükörből, se a holttérből nem láttam: ...

Mi az igazság? Sebességkorlatozó tábla vs településjelző tábla.

Több helyen ellentmondásos információkat, cikkeket, közútkezelői válaszokat olvastam. A szituáció: külterületen haladsz a település felé, nincs sebesség korlátozás. Egyszer csak a település előtt úgy 4-500 méterre van egy 70-es tábla. Oké, innentől max 70. Majd jön...

Mennyibe kerül most egy óra vezetés,Budapesten utánképzésben?

Jogsimat régen elvették úgyhogy vennem kell néhány órát.

Ha kanyarodik egy autós jobbra, mellette zöld a gyalogos zöld és én át szeretnék gurulni kerékpárral, miért fáj elengedni?

Ha már egyszer úgy is szét kell néznie jön e gyaloggalopp, akkor nyugodtan megvárhatja míg a biciklis elmegy. Nem arról beszélek amikor átszáguld valaki a zebrán. Ha nem lenne bunkó fszparaszt, mindenkinek könnyebb lenne. Az autós is hamarabb tud indulni, mivel nem...

Gyalogosok, miért kell bedugott füllel, kiszámíthatatlanul közlekedni?

Ráadásul olyan járdán, ahol _engedélyezve_ van a kerékpáros, így a kis teljesítményű rolleres közlekedés is? Tegnap jól elém lépett egy ipse, fékezni a rollerrel nem volt időm, így hogy ne a gyalogosnak menjek neki félrerántottam, az oszlopnak csattantam, a Lime is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!