Szerintetek az autót vezető romák rendelkeznek jogosítvánnyal vagy sem?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én még nem láttam tanuló autóban roma származású embert,így nehezen tudom elképzelni,hogy legálisan van jogsijuk,vagy anélkül vezetnek, de ez nem tart vissza senkit,még akinek elvették azt sem,mert a lebukás esélye nagyon kicsi, engem több mint 20 éve igazoltattak utoljára.
Ami meg a börtönnel való fenyegetést illeti, még senkit nem hallottam,hogy ténylegesen leültették volna.

válasza:

válasza:További kérdések:
Férfi vagyok, 187 cm magas, 110 kiló, 36 éves.
Mai napig gondot okoz a jobbra sávváltás, mert nehezebben tudom megbecsülni a távolságot/helyet.Minap észrevettem egy érdekes jelenséget.A kékben pompázó kukát (szimbolizálva a mellettem lévő sávban haladó autó elejét) se a jobb tükörből, se a holttérből nem láttam: ...
Több helyen ellentmondásos információkat, cikkeket, közútkezelői válaszokat olvastam. A szituáció: külterületen haladsz a település felé, nincs sebesség korlátozás. Egyszer csak a település előtt úgy 4-500 méterre van egy 70-es tábla. Oké, innentől max 70. Majd jön...
Jogsimat régen elvették úgyhogy vennem kell néhány órát.
Ha már egyszer úgy is szét kell néznie jön e gyaloggalopp, akkor nyugodtan megvárhatja míg a biciklis elmegy. Nem arról beszélek amikor átszáguld valaki a zebrán. Ha nem lenne bunkó fszparaszt, mindenkinek könnyebb lenne. Az autós is hamarabb tud indulni, mivel nem...
Ráadásul olyan járdán, ahol _engedélyezve_ van a kerékpáros, így a kis teljesítményű rolleres közlekedés is? Tegnap jól elém lépett egy ipse, fékezni a rollerrel nem volt időm, így hogy ne a gyalogosnak menjek neki félrerántottam, az oszlopnak csattantam, a Lime is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!