Miért mennek a motorosok egy hibátlan úton is az úttest közepén?
...12.00-nak
reméljük megérte a bevállalás, én is jártam hasonlóan,/nagyon enyhén/ piásan,és nagyon gyorsan,városban! Persze a rendőr kivett,mutatom a kissrácot,elémállt,villogva,szirénázva vezetett a kórházhoz!
Ott meg jól leb...ott,de nem büntetett meg.(szerencsére a szonda nem került elő!)lehet azt nem úszom meg!:).Ez 21 évvel ezelőtti történet.
DE az R1-es,Hayabusa-s,1100XX-es vadlegények /tiszt. a kiv-nek!/ nem a gyereküket viszik 397-tel a kórházba!!! S most itt róluk beszéltünk.S másokra is veszélyesek--de nagyon!!!
üdv
10:33 én csak halkan kérdezném meg, hogy a többmilliós csodaautók tulajdonosai miért mennek 80-90-el lakott területen úgy, hogy közben letúrnak az útról előzés közben?
egy motoros
Azért megyek a sáv közepén mert ha a szélén mennék akkor az autósok akkor is előznének amikor szembe jön egy másik autó és letúrnak az útról.
Így is elég nagy probléma hogy beláthatatlan kanyarban előznek meg.
Az út széle tényleg rémes állapotban van.
üdv,
egy biciklis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!