Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
A Budapest Go alkalmazásban vettem bérletet, de amikor első ajtós felszállásnál érvényesíteni akartam (trolin), nem adta ki azt a kis ábrát.. végül felszálltam. Ugye ilyenkor a sofőrnek azt az animációt fel kell mutatni, de mit csináljak ha nem sikerül a qr code olvasása?2022. szept. 1. 19:40
1/9 anonim válasza:
Igen, fel kéne mutatnod - ha nem sikerül, akkor vagy legyint egyet a sofőr, vagy ha nem, akkor meg tudod mutatni az alkalmazásban, hogy van érvényes bérleted.
Én azt javaslom, térj át a papír alapú bérletre (bármelyik BKK-automatából meg tudod venni), sokkal egyszerűbb, mint a kódokkal bohóckodni.
2/9 anonim válasza:
A BudapestGo-ban mostanában nagyon bugos a bérlet funkció. Én ebben a hónapban meg sem tudtam venni mert nem engedett fizetni, inkább vedd meg a Mobiljegy appban vagy papíralapon.
3/9 anonim válasza:
Papír alapú bérletet javaslom én is, a mobillal csak a baj van...
4/9 anonim válasza:
Volt térerő? Én a mobil vonaljeggyel jártam úgy, hogy leolvastam, de nem érvényesült, mert túl volt terhelve a mobilhálózat (augusztus 27.-én), így akaratom ellenére blicceltem. De tiszta volt a lelkiismeretem, ez nem az én hibám volt, oldják meg hogy a vásárláson kívül a többi része működjön offline, ahogy a MÁV alkalmazás is.
5/9 anonim válasza:
Én olyan esetről tudok , hogy felszínen működött valakinek a kód, metróban nem. Végül bliccelt, de ez nyilván nem egy jó megoldás.
6/9 anonim válasza:
Én meg olyat, hogy akinek DIGI-s mobilja van, az nem utazhat a Kisföldalattival, mert ott a DIGI-nek nincs lefedettsége.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valószínűleg át fogok térni papír alapúra
2022. szept. 2. 21:57
9/9 anonim válasza:
#6 ezt én is tapasztaltam. Úgy lehet megoldani, hogy leolvasod a kódot, majd kihátrálsz a lépcsőhöz, ott még kicsit bejön a felszíni hálózat és érvényesül a jegy. Persze ezt csak akkor érdemes ha van bejárari ellenőrzés, ha nincs, bent már mutogathatod az ellenőrnek, hogy elnézést, de nincs térerő, nem te tehetsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!