Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapesten éjszaka buszozók!...

Budapesten éjszaka buszozók! Mi a véleményetek az új vonalhálózatról, menetrendekről?

Figyelt kérdés
Engem teljesen elvesztett ezzel a bohócműsorral a BKK, pedig gyerekként imádtam tömegközlekedni. Én majd június 30-án tisztelet-teljesen elköszönök a 990-estől és kövi éjszaka már kocsival fogok menni dolgozni. Az I. kerületből a XVII.-be eddig 71 perc volt eljutni, ez jövő szerdától 135 perc lenne... Plusz várhatnék háromnegyed órát a Deák téren és kerülgethetném közben a sok ittas baromarcot és a "hé, hercegnőm; nincs egy cigid - eskü nem piára költöm!"-típusú megszólításokat. Nem, nem, soha! Ha pedig már odafele elmentem kocsival, akkor nyilván haza is fogom azt hozni és nem fogok buszozni - még délelőtt 10-kor sem. Ha pedig melóba jutáshoz már nem kell bérlet, akkor minek vegyem egyáltalán meg? Miért kellett ezt csinálni? Előre sajnálom azt a több száz / ezer embert, aki el fog tévedni aznap éjszaka...

jún. 25. 22:04
A kérdező szavazást indított:
Nekem tetszik, rövidebb idő alatt vagy kevesebb átszállással fogok tudni eljutni a célomhoz.
Semleges, számomra egyáltalán nem vagy csak kis mértékben lesz változás.
Ki nem állhatom, sokkal hosszabb lesz az út időben / többet kell átszállni
8 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Nekem mondhatni semleges, a Nagytétényi út budafoki szakaszán ugyanúgy marad félóránként busz (973 helyett 933-933A). Az egyetlen hátrány, hogy a Városház térre nem 15 percenként megy majd busz a Belvárosból, hanem 30 (933-933A) és 60 (941) percenként.

Máskülönben vannak jó elgondolások az új hálózaton, és az alapelv is rendben van (nagyobb lefedettségi zóna), de cserébe túl sok helyen duplázódik a követési idő, ami komoly kellemetlenségeket tud okozni.

A kérdésben vázolt helyzet pedig valóban szomorú, ugyanakkor az I. kerületből a XVII. kerületbe való éjjeli közlekedés - ráadásul úgy, hogy a 969 és 997 közül csak az egyik legyen megfelelő - eléggé niche igény, a legtöbb utazás eddig is a Belvárosból / ba történt vagy közvetlenül, vagy pedig egy másik járatról való átszállással. Tudom, hogy ez nem vigasztal a helyzetben, de sajnos most nem tud egyszerre a kecske is jóllakni, és a káposzta is megmaradni.

jún. 26. 00:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A lakóhelyem éjszakai közlekedése eddig is borzasztó volt, de a BKV-nek sikerült még tovább rontania rajta.
jún. 26. 08:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A hírekbe ma mondták be, hogy változni fog a budapesti éjszakai közlekedés.
jún. 26. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Borzalmas.
jún. 28. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire vészes éjszaka a vonat?

22-23 óra között mennék Kispest-Zugló között vonattal, 10 perces út. A probléma azzal van, hogy kis termetű nőként bevallom, tartok egy kicsit tőle. Ilyenkor jellemzőbbek a fura alakok?

Az elmúlt 2 éjszaka, amikor a Pillangó utca - Örs vezér tere szakaszon nem volt áram a metróban, a szerelvények az alagútban éjszakáztak?

Gondolom dízellel egyesével kivontatni őket a kocsiszínbe elég macerás lett volna, esetleg azokkal a szerelvényekkel tették meg, amelyikeken valamilyen karbantartás vált szükségessé?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!