A buszsofőröknek ki van adva, hogy késő este lassabban vezessenek?
Figyelt kérdés
Úgy hallom, nem zörögnek, zuhognak annyira a buszok az úthibákon, mint nappal, mintha téli hóban mennének, olyasmi érzésem van esténként.jún. 26. 16:59
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Este alapból másképp terjed a hang, alapból halkabbak 🙂
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Itt pont hogy gyorsabban nyomják késő este, mert az indulási idő 5 perccel később van 22 óra után, hogy csatlakozzon a 10 percenként járó metróhoz, de az érkezési idő ugyanaz mint volt, tehát 5 perccel kevesebb idejük van odaérni. Oda szoktak, ami azt jelenti, hogy beljebb nyomják a gázpedált.
3/5 anonim 

válasza:

válasza:#2 nem lehet h kisebb a forgalom es kevesebb a fel/leszallo es az is segit nekik?
4/5 anonim 

válasza:

válasza:A vállalatnál ahol én vagyok buszos pont az van kiadva, hogy nyomni kell neki.
Mondjuk meg is értem, picsám fog tökölni, sose érnék ki olaszba, spanyolba ha 90-100-al tötyögnék.
5/5 A kérdező kommentje:
Olyasmire gondolok, mint ahogy a mentők sem szirénáznak késő este, a buszosok meg ne dübörögjenek a lakók nyugalma miatt. De lehet, hogy akkor nincs ilyen.
jún. 27. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Mennyire biztonságos este 8 óra körül a Semmelweis Klinikák metróállomás, illetve a Kálvin tér?
Nem nagyon szoktam éjszaka hazamenni, illetve kb. 2 hete költöztem fel Budapestre, szóval kicsit aggódom, hogy történik velem valami
Milyen emberek vannak Záhony-Szolnoki járaton este?
Na szóval megyek Debrecenbe inni és kiváncsi vagyok hogy milyen fajta emberekre kell számitani haza fele útón a vonaton, Debrecenbe szállok fel Szolnokon meg le
Mennyire gáz ha este félek tömegközlekedni?
Jövő héten lesz céges buli és a belvárosban lesz. Kocsival nyìlván macera lenne bejutni illetve egy sört azért innék is viszont rettegek este menni. Tele részeggel kötekedő kattos alakkal a villamos màr most a hideg kiráz tőle. Legszìvesebben nem mennék de már...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!