Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi van a mav appal, hogy nem...

Mi van a mav appal, hogy nem latom a keseseket?

Figyelt kérdés
Van esetleg mas app is erre, ami mutatja a keseseket pontosan a vonatoknal?

jún. 26. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Azért nem látod, mert nem késnek. 5 perc alatt nem számít késésnek.
jún. 26. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
jún. 26. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
#1 Olyan nincs, hogy nem késnek. Még akkor sem, ha mávos logika alapján 5 perc alatt nem vesszük késésnek (pedig az).
jún. 27. 09:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Ma megint jo, lehet olvassak a mav-osok a kerdeseket itt es megcsinaltak nekwm :D
jún. 27. 09:20
 5/6 eddiboy ***** válasza:
Tegnap nekem sem mutatta, és nem csak a késéseket nem, hanem alapból a valósidejű vonatinfókat sem.
jún. 27. 13:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Vitezynek beirhatunk 1 fekete pontot most akkor az ellenorzojebe. Remelem az anyja alairja es maskor nem lesz baj :D
jún. 27. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

A Máv hogy bírja megoldani, hogy nagyobb késéseket produkáljon mint a Volán?

Vidékről van szó, Hatvan-Somos útvonal, a vonatok átlag késése nagyobb mint a buszoké. Egyenesen vonalon halad, nincs forgalom és mégis. Az elmúlt 4 évben szerintem 4-5 alkalom volt hogy nem jött buszom, vonatnál ennek legalább a 3szorosa megvan ÉVI!! szinten. A napi...

A MÁV-nál miért nem tesznek valamit, hogy legalább a fővonalakon csökkentsék a gázolásos baleseteket és az azokból származó késéseket?

Sorra újították meg uniós pénzekből a fővonalakat, de mindenütt maradtak a szintbeli kereszteződések. Mostanában szinte már naponta van egy vonatgázolás. Miért nem lehetett legalább a fővonalakon a közúti kereszteződéseket szintkülönbségesre cserélni. Illetve ahol ez...

A MÁV miért nem tudja megoldani a forduló miatti késéseket?

Sose értettem ezt a forduló miatti késést. Mikor jön késve egy vonat csak az indulhat vissza, nyilván így a visszajárat is késni fog. De miért nem tudnak ilyenkor egy másik vonatot indítani. Miért nem készülnek fel ilyenkor egy pótvonattal?

A FUTÁR rendszer a késéseket szeretné "elrejteni"?

én pár év múlva simán el tudnám képzelni, hogy a menetrendeket kidobálják, és mindenhol majd úgy járnak a buszok, ahogy sikerül. Legalábbis ha belegondolunk, úgyis kiírja hogyha 1 busz x perc múlva érkezhet a pozíciója alapján, ergo hiába van kiírva, hogy óra 12-kor...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!