Mi van a mav appal, hogy nem latom a keseseket?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vidékről van szó, Hatvan-Somos útvonal, a vonatok átlag késése nagyobb mint a buszoké. Egyenesen vonalon halad, nincs forgalom és mégis. Az elmúlt 4 évben szerintem 4-5 alkalom volt hogy nem jött buszom, vonatnál ennek legalább a 3szorosa megvan ÉVI!! szinten. A napi...
Sorra újították meg uniós pénzekből a fővonalakat, de mindenütt maradtak a szintbeli kereszteződések. Mostanában szinte már naponta van egy vonatgázolás. Miért nem lehetett legalább a fővonalakon a közúti kereszteződéseket szintkülönbségesre cserélni. Illetve ahol ez...
Sose értettem ezt a forduló miatti késést. Mikor jön késve egy vonat csak az indulhat vissza, nyilván így a visszajárat is késni fog. De miért nem tudnak ilyenkor egy másik vonatot indítani. Miért nem készülnek fel ilyenkor egy pótvonattal?
én pár év múlva simán el tudnám képzelni, hogy a menetrendeket kidobálják, és mindenhol majd úgy járnak a buszok, ahogy sikerül. Legalábbis ha belegondolunk, úgyis kiírja hogyha 1 busz x perc múlva érkezhet a pozíciója alapján, ergo hiába van kiírva, hogy óra 12-kor...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!