Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vitezy nem akarja behozni a...

Vitezy nem akarja behozni a klimas buszokat Pest-Szeged vonalra mint Lazar Jani tavaly?

Figyelt kérdés

jún. 28. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Kérdezd meg tőle, mi honnan tudjuk itt, hogy mit akar Vitézy?
jún. 29. 10:22
 2/5 Justinianus ***** válasza:
52%
Remekül be is jött neki ez az alapjaiban ostoba, kétségbeesett szavazatvásárlási kísérlet.
jún. 29. 10:44
 3/5 A kérdező kommentje:
"Vonatok" akart lenni "buszok" helyett
jún. 29. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Nem fogja, mert azok a vonatok az elővárosi forgalomban hiányoznának. Ha klímát szeretnél az első osztályon utazz, ott ha nem működik visszakérheted a különbözetet.
jún. 30. 15:26
 5/5 MGéza ***** válasza:
56%
Azért nem tudja vagy akarja mert az osztrákoknak nyilván véges számú bérbe adható kocsijuk van, a magyarok klímás vagonok meg a csődbe ment járműjavítóban dekkolnak.
tegnapelőtt 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Szeged és Budapest között mik ezek az "új" mozdonyok a V43 helyett?

Már többször is láttam feketék vagy sötétzöltek és baromi réginek tűnnek.

Mikor lesz már Szeged és Budapest között átszállás mentes, vagy esetleg gyors/expressz buszjárat?

Szóval most amennyit láttam a 14-től való menetrend módosításából, abban Szegedet még nem érintette a változás, de pl. Pécs és Budapest között már indulni fog expressz busz, mint ahogy Baja is kapott ilyet, Kaposvár, Salgótarján, had ne soroljam... Szóval a vonat...

A Szegedi vasúti pályaudvart el lehet hagyni "hátrafelé"?

A Hattyas utcában lesz dolgom (egyetem), de mivel levelezőre járok, nincs még helyismeretem. A térkép szerint ha nem mennék be az állomás épületébe, hanem visszafelé indulnék el, amerről a vonat jött, az úgy közelebb lenne. Lehet/szabad ilyet?

Nem hozzák vissza a Szeged és Bp között közlekedő Alföld vonatot?

nagyon reméltem, hogy nem csak nyárra lesz bevezetve, sokkal kényelmesebb, komfortosabb volt, mindig volt rajta hely, nem úgy mint a Napfény IC-ken sokszor...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!