Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lehet tudni, hogy mi lett...

Lehet tudni, hogy mi lett vonattal, miután két 16 éves felmászott rá, és megrázta őket az áram?

Figyelt kérdés
Az még hagyján, hogy nekik bajuk lett, mert az ő dolguk, meg a szüleiké, de a vonatban kár keletkezhet miattuk, késéseket okozhatnak, takarítás, stb., ezeket a károkat megfizetik az érintettek szüleivel? Erről a részről miért nem beszélnek soha sem, miközben sokakat csak ennyi érdekelne?
ma 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vonattal nagy valószínűséggel semmi.
ma 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Nem fizettetik meg az áldozatok szüleivel. Miért tennék? A vonatnak nem esett baja, ne aggódj. Az utasok meg gondolom megértik ha emiatt késik egy vonat. Szerintem annyira sokakat nem érdekelhet, csak az ilyen beteg lelkűeket mint amilyen te vagy. Amúgy tehervonat volt, nem keletkezett benne kár. A mentésnél,és helyszínelésnél keletkezhetett költség, de ez nem nagy tétel országos szinten . Bele van kalkulálva hogy történnek balesetek, még ha ez értelmetlen is volt, és csak a fiatalok hülyeségén múlott. Akármilyen fura, én sajnálom őket így is, hogy ennyire balfékek és tudatlanok voltak.
ma 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:
A szülők semmiben sem hibásak ezen esetben sem. Nem történt semmi sem.
ma 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Budapest-keleti-Kerekegyháza (vonattal) kb mennyibe kerulne? Diak vagyok,16 eves.

Minel olcsobban szeretnem meguszni. Valaki tudna nekem segiteni hogy kb ez mennyibe kerulne?

Szülők! Ti elengednétek a 16 éves lányotokat egyedül Budapestre?

Körülbelül 170 km-re lakom Budapesttől. Vonattal utaznék.

16 éves vagyok! Ennyi idősen hogy lehetek-e ellenőr a bkv-n?

Csak nyári diákmunkának szánnám. Hallottam egy rövid ellenőri képzésről az egyik rokonom odajárt és ellenőr féleség lett! A tanfolyam két napos vol

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!