Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Deák Ferenc tér M-en merre...

Deák Ferenc tér M-en merre van pontosan a C kijárat?

Figyelt kérdés

Igazából a Király utca kellene nekem, még pontosabban a Király utcai Trófea Grill étterem.

Az mindegy, hogy hányas metró (M1, M2 vagy M3), légyszi valaki írja le pontosan, hogy melyik metrókijáratnál merre kell menni, hogy a "C" kijárathoz jussak! Mint írtam, a metró mindegy, bármelyik jó, ahonnan a legegyszerűbb megtalálni.

És még valami: BKK-s térképeket légyszi ne linkelgessetek be nekem válaszként, mert nem biztos, hogy kiigazodok rajtuk.

ma 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Sima Google térkép is elvezet
ma 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:

A Király utcához a B kijárat van a legközelebb. Ha nem igazodsz ki a térképen, akkor a jobb felső sarkában van a jelmagyarázat. Egyébként meg kövesd bármelyik "Kijárat" feliratot, a felszínen is teljesen átjárható a csomópont.

[link]

ma 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Az, amelyikre rá van írva, hogy C. Bocs, de ezt máshogy nem lehet elmondani. Ha tudod, hogy azon kell konkrétan kimenned, akkor nem fogod eltéveszteni, mert jól láthatóan ki lesz táblázva. Aki eltéved, az azért szokott, mert nem tudja, melyik kijáratra van szüksége.
ma 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Budapesten a 178-as busz végállomásától (Deák Ferenc tér M) hogyan jutok el a Nyugati pályaudvarig?

Nem jártam még a Deák Ferenc tér környékén, a 178-as busz végállomásától pontosan merre kell indulnom, hogy megtaláljam a metrómegálló lejáróját a Nyugati felé? Mi van hozzá közel? Be tudná nekem valaki határolni?

A deák ferenc tér és a hősök tere között mennyi az idő az m1-es kisföldalattival?

csak mert itt a netet mindenféle hülyeség van, de hogy az melyik kerületben, az nincs...

Hogy jutok el a Deák Ferenc tér környékéről az Árpád úthoz?

(Invictus Tetoválószalonhoz) Melyik buszokra/villamosokra kell szállni?

Mennyire lenne hatásos a Deák Ferenc tér metróállomásait az alábbira átépíteni?

Ha át akarunk szállni valamelyik metróról a másikra, akkor mindig rengeteget kell gyalogolni, a mozgólépcsőn menni. Ezért arra gondoltam, hogy építeni kellene egy széles peront, hozzá két vágányt, melyen mind a három metró közlekedne( az alagutat is át kell építeni,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!