Deák Ferenc tér M-en merre van pontosan a C kijárat?
Igazából a Király utca kellene nekem, még pontosabban a Király utcai Trófea Grill étterem.
Az mindegy, hogy hányas metró (M1, M2 vagy M3), légyszi valaki írja le pontosan, hogy melyik metrókijáratnál merre kell menni, hogy a "C" kijárathoz jussak! Mint írtam, a metró mindegy, bármelyik jó, ahonnan a legegyszerűbb megtalálni.
És még valami: BKK-s térképeket légyszi ne linkelgessetek be nekem válaszként, mert nem biztos, hogy kiigazodok rajtuk.

válasza:A Király utcához a B kijárat van a legközelebb. Ha nem igazodsz ki a térképen, akkor a jobb felső sarkában van a jelmagyarázat. Egyébként meg kövesd bármelyik "Kijárat" feliratot, a felszínen is teljesen átjárható a csomópont.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem jártam még a Deák Ferenc tér környékén, a 178-as busz végállomásától pontosan merre kell indulnom, hogy megtaláljam a metrómegálló lejáróját a Nyugati felé? Mi van hozzá közel? Be tudná nekem valaki határolni?
csak mert itt a netet mindenféle hülyeség van, de hogy az melyik kerületben, az nincs...
(Invictus Tetoválószalonhoz) Melyik buszokra/villamosokra kell szállni?
Ha át akarunk szállni valamelyik metróról a másikra, akkor mindig rengeteget kell gyalogolni, a mozgólépcsőn menni. Ezért arra gondoltam, hogy építeni kellene egy széles peront, hozzá két vágányt, melyen mind a három metró közlekedne( az alagutat is át kell építeni,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!