Hol tudok venni Budakeszire BKV bérletet? És hogy kell kérni? Mármint mit kell mondani?

válasza:

válasza:"Sima BKV-bérletem van, emellé kérek egyet Budakeszire."
?

válasza:Az a környéki Bérlet lesz.
Nézd meg, hogy melyik bérletet tudod kiváltani:
Itt van, hogy kik utazhatnak vele:
[link] (a "TANULÓBÉRLETTEL UTAZHATNAK" rész alatt olvasd el).
Nem tudom, hogy a 90%-os kedvezményű környéki bérlet jó-e neked, ha igen, akkor kérd azt: [link] - itt olvashatsz róla, hogy te is használhatod: [link]

válasza:

válasza:50%-os? Az csak akkor kell, ha nem ott laksz, és nem oda jársz suliba!
Ha Budakeszin laksz, de Budapestre jársz iskolába, vagy Budapesten laksz, de Budakeszire jársz iskolába, akkor 90%-os bérletet váltsál!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Szeretném,ha valaki segítene nekem abban,hogy hogyan jutok el BKV-vel a Népligetből a IV. kerületi homoktövis utcába?! Részletesen ha kérhetném 10 éve nem utaztam BKV-vel Köszönöm előre is annak aki segít :-)
Valaki meg tudja mondani, hogy mennyibe kerül egy IC jegy Szombathelytől Budapestig? Vagy hogy hol lehet megnézni ilyeneket? Meg ugye a helyjegy is érdekelne. Vasutas igazolványom van(ingyen utazok) nekem kell fizetnem bármit is a helyjegyen kívül? előre is köszi
Vagy elég csak oda sétálni az elől lévő ajtóhoz aztán automatikusan megáll a következő megállónál?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!