Miről ismerni fel az ellenőröket a BKV járművökön?
Általában az oldal táskájuk is "jellegzetes". Na meg a mondat "jegyeket bérleteket"- ha értelmes feje van szoktam is mondani, hogy kössz nem kérek, van:).
A buszmegállóban várva egy kupacban vannak, de mégis külön ajtókon szállnak fel. Mondjuk a mi vonalunkon álltalában ugyan azok a csoportok vannak, egy két alkalom alatt megjegyzi az ember a fejüket:)
A legtöbbjük ha hiszitek ha nem, normális, pl amikor 3 gyerekkel vagyok, és épp tenném gyorsan a jegyet a jukasztóba, int, hogy hagyjam csak... Vagy mikor mondom, hogy upsz elfelejtettem lyukasztani, csak mosolyog és tovább megy. Na jó nem mindegyik ilyen, van kifejezetten bunkó is.
suttyó igénytelen állatok.
én már kilométerekről felismerem őket. kis szar oldaltáska(abban vannak a csekkek:) kínai olcsó szar cuccok(ahhoz képest, h mennyit bírságolnak...) és amint felszállnak, már tenyerelnek a lyukasztóra...
amúgy ha sokat járkálsz pesten, akkor ösztönösen megérzed.
eccer felszállt két szakadt nő a 6osra, elő se vette a karszalagot, már mutattam a bérletet. kérdezi: honnan tudta? mondom rezignált hangon: ééreztem...
:D na ennyit ezekről a kis hulladékokról.
Van oldaltáskájuk, és köszönnek a sofőrnek(villamoson intenek) falkában vannak. Összenéznek felszállás előtt. Egyszerűen megérzed.
Am jó módszer, ha veszel egy havi bérletet, és sokat utazol. Bpnél kisebb városban (pl.:megyeszékhelyek) nem lehetetlen, én már a megállóban felmutatom nekik.
Amúgy minek akarod felismerni???
vannak olyan BKV ellenőrök is akik egyedül mászkálnak példa: 2 es villamos..
A kitűzőjére az van rá írva hogy "főellenőr"
A sima jegyellenőr egyedül nem ellenőrízhet az ő kitűzőjükön az van írva hogy "jegyellenőr"
Ha ilyan van láttok egyedül ellenőrizni fel lehet jelenteni és lehet rendőrt is hívni mert a gyanú alapos hogy áll ellenőr!!!
Csekket köteles adni! Van náluk ellenőrzési jegyzék rovancsolólap és stb.. az az jegyszerelés! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!