Mit írjak a közlekedési társaságnak, hogy szűnjön meg a buszjárat?
Nálunk elfogadható távolságban nagyon ritkán jár busz. Naponta összesen 3x megy csak egy faluba (nem is a városba), pénteken délután 5 meg hétfő reggel 7 között semmi se jár erre.
Ezért itt mindenki több autót is tart, köztük én is.
Sajnos azonban sokszor jelent az a busz forgalmi akadályt, szűkek az utak, alig férek el kocsival a busz mellett.
Megelégeltem a dolgot ezért arra gondoltam, hogy mivel rendszerint a sofőrön kívül nem ül rajta senki ezért írok a helyi busztársaságnak egy levelet, hogy nem kérjük a buszjáratot tovább.
Kinek, hova és mit írjak egész pontosan?
Mi folyik ITT Gyöngyösön!?
Oda figyeljetek má' emberek!
A legegyszerűbb, ha megírod, hogy téged zavar a járat az autózásban.
Kérjed, tegyék közzé neved, hogy a te kérésed volt.
Sokaknak lesz jó napjuk.
Mielőtt 1 hangoskodó paraszt miatt megszüntetnének egy buszjáratot, kérlek, javasold, hogy mérjék fel, milyen okokból alacsony az utasszám és kinek okoz elháríthatatlan problémákat a megszűnése.
Én rengeteg elbåszott helyen közlekedő buszon utaztam már hobbimból kifolyólag és mindenhol volt oka a járat közlekedésének: többnyire pár tanyasi kisiskolás, idős ember, ritkábban pedig a turizmus és a telkekre kijaró szabadidős forgalom indokolja a rossz kihasználtságú járat fenntartását.
Ez nem jelenti azt, hogy jó fenntartani ezeket - egy telebuszos rendszer minibuszokkal sokkal hatékonyabb lenne -, de gondolkpdj, mielőtt az apró kis kenyelmetlenséged miatt kibåszol tucatnyi rászorulóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!