Mit írjak a közlekedési társaságnak, hogy szűnjön meg a buszjárat?
Nálunk elfogadható távolságban nagyon ritkán jár busz. Naponta összesen 3x megy csak egy faluba (nem is a városba), pénteken délután 5 meg hétfő reggel 7 között semmi se jár erre.
Ezért itt mindenki több autót is tart, köztük én is.
Sajnos azonban sokszor jelent az a busz forgalmi akadályt, szűkek az utak, alig férek el kocsival a busz mellett.
Megelégeltem a dolgot ezért arra gondoltam, hogy mivel rendszerint a sofőrön kívül nem ül rajta senki ezért írok a helyi busztársaságnak egy levelet, hogy nem kérjük a buszjáratot tovább.
Kinek, hova és mit írjak egész pontosan?
Elmondom én most Neked azt a pár tucat embert...
Volt 2 általános iskolás, most ballagtak, középsuliba nem tudnak a járattal bejárni, koleszosok lesznek, később pedig egyetlen egy munkahely sem fogja ezt a buszközlekedést tolerálni, tehát ők most ki is estek az utazóközönségből...
Ezenkívül van 2 közmunkás aki bejár a faluba szemetet szedni, közmunkát pedig helyben is találni.
Bevásárolni meg busszal nem célszerű, arra jobb a bicikli vagy ismerőst megkérni...
Szóval marad a buszsofőr akinek meg édes mindegy, hogy merre fele kell vezetnie...
Nagyon ragaszkodsz véleményedhez.
Javaslom, vetesd fel magad járat-szervezőnek a társasághoz, akkor aztán mint hozzáértő és megbízott kiélheted szervező hajlamodat.
Zavar a busz az autóval közlekedésedben.
Mi lesz akkor, ha megszüntetik, sokan bicikliznek majd - és valakinek felböffen, hogy ki kell tiltani az autókat arról az útról, mert zavarja a kerékpárosokat?
Sajnos, lemaradt:
"Ezért itt mindenki több autót is tart, köztük én is."
Lehet, csak azért tetted fel kérdésed, hogy vagánykodj azzal, olyan sorod van, hogy több autót is tudsz üzemeltetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!