Milyen számológépet érdemesebb vinni érettségire/melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Idén érettségizek, és nem tudom hogy melyik számológép a jobb.
Érdemes vennem egy Casio FX 991 CE X-t vagy ugyanazt tudja mint egy FX 570ES Plus 2E (szürke)?
márc. 29. 11:39
1/7 anonim 

válasza:

Eddig nem használtál semmilyen számológépet? Ez a kérdés évekkel ezelőtt lett volna aktuális nem most az utolsó pillanatban.
2/7 anonim 

válasza:

Olyat ami tud inverz szögfüggvényeket. A többi flancos funkcióra alig lesz szükség, már ha egyáltalán.
3/7 A kérdező kommentje:
De, eddig az FX 570ES Plus-t használtam.
márc. 29. 13:35
4/7 anonim 

válasza:

Akkor ne vegyél semmit. Használd ugyanazt tovább..
5/7 anonim 

válasza:

Meg szerintem több számológépet is vihetsz, csak az a lényeg, hogy mindegyiket legyen szabad használni külön-külön.
Stratégiailag annyi előnye van, hogy ha valamelyik elromlik, akkor van másik, de elsősorban tényleg azt használd, amelyiket amúgy is sokat használod és ismered. (Ha nagyon biztosra akarsz menni, friss elemet is tehetsz bele érettségi előtt.)
6/7 anonim 

válasza:

Teljesen ugyanaz a két számológép, csak a 991-es az napelemes is. Ne vegyél újat.
7/7 anonim 

válasza:

Amit megengednek.
És amit eddig is használtál (rutinod van benne).
Nem érdemes újat venni vagy a másét vinni, mert csak az idődet pazarolod majd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!