Szerintetek melyik szak lenne a legjobb? melyikkel tudnék a legjobban elhelyezkedni? -Képi ábrázoló, -Alkalmazott látványtervező, -Animáció, -Kézműves, -Könnyűipari mérnök.

válasza:Ez nyilván függ a Te érdeklődési körödtől is, hogy merre orientálódnál szívesen, de pl. ha elvégzed a képi ábrázolást, akkor képgrafikus, illusztrátor lehet belőled, amire azért elég sok helyen szükség van.
Egyébként BKF-en ezek közül van képi ábrázolás, animáció, és kézműves: [link]
Szerintem menj majd el nyílt napra, és faggasd ki a tanárokat, hogy szeritük melyiket lenne érdemes elvégezned: [link]

válasza:Kapcsolódó kérdések:
# Választható szakirányok: * Ambiens rendszerek szakirány * Beágyazott intelligens rendszerek szakirány * Informatikai és automatizált rendszerek szakirány * Informatikai biztonság szakirány * Inrormatikai rendszermérnök szakirány *...
A helyzet a következő. Szeretnék másoddiplomát szerezni a fent említett két szak valamelyikén. Jelenleg katasztrófavédelmet tanulok. Sajnos ezzel nem lehet elhelyezkedni, keresnem kell másvalamit. Levelező tagozaton szeretnék tanulni. A földrajz a NyME-n van, az...
Már leérettségiztem, egyébként lány vagyok,ha ez számít valamit. 466 pontom van, van érettségim bioszból,kémiából és fizikából is, nem tanultam tovább, mert egészségügyi gondjaim akadtak, amik mára már megoldódni látszódnak, ezek nem akadályoznának egyik pályán se....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!