Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem gondoljátok, hogy túl...

Nem gondoljátok, hogy túl nagyok az elvárások az érettségiző diákoktól?

Figyelt kérdés
Miközben amellett, hogy rengeteg olyan dolgot tanítanak ami teljesen szükségtelen vagy éppen a felső oktatásból szivárgott át egy érettségivel manapság (tudom, hogy alap követelmény) de elhelyezkedni i szinte képtelenség.
2014. máj. 8. 23:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
voila*
2014. máj. 9. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor én mit szóljak? Évek óta küszködök matekból, korrepetálásra járok és még így is alig van meg a kettesem. Érettségin se lesz meg szerintem.. Mindent megtettem, de hiába. Az egészben az az idegesítő hogy a matek anyagának max 10-15%-a kell az életben ami persze nekem is megy. Kétlem hogy a későbbiekben majd a logaritmustól függ a megélhetésem..
2014. máj. 9. 18:43
 13/14 anonim ***** válasza:
#12-es: valószínűleg nem (csak) korrepetálásra kellene járnod, hanem olyan pszchilógushoz, aki ért a tanulási zavarokhoz. Ha más nem, tanulásmódszertanban segítenek.
2014. máj. 9. 18:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igazad van, de már kicsit későnek érzem.. Azért még bízom az írásbeliben, mert annyira vészesen rossz nem lett.
2014. máj. 9. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!