Kinek hogy sikerült ma az emelt biológia érettségi?
Bioszom 80% körül lesz, kémiám az fogalmam sincs, mindent kiszámoltam :D De mindegy is, csak meg ne bukjak :)
Gyógyszerésznek készülök (még valaki innen??) :D
20-asnak!
Igen, igazad van, köszi. :) Anyum biosztanár, tőle megkérdeztem mikor hazajött, ő is megerősítette hogy az XY volt. De a Barr-testre ráhibáztam, úgyhogy ott nem is fogok fellebbezni :D csak a birkás érdekel még...
24-es vagyok.
Ha mindenkinek nehéz volt,akkor úgyis le fogják vinni a pontokat. Ha mégsem így lesz, akkor sem kell csüggedni. Van lehetőség javító érettségit írni és hidd el, hogy sokan csak többszöri próbálkozásra jutottak be orvosira. :)
Én 462 felvételi pontot számoltam (előzetes érettségi-becslések és a felvi.hu kalkulátora alapján). 450 felett már biztosra vehetem a felvételt orvosira, ugye? Csak nem ugrik ekkorát a ponthatár...
Az egy dolog, hogy a bioszt milyen jól megírták sokan, de ugye az évvégi jegyek és a többi érettségi eredmény is számít.
28.: Menj a francba a 462 pontoddal! :D
Bocsi, csak nem bírom, ha valaki jobb nálam. Ne oda jelentkezz, ahova én, és akkor jóban leszünk! :)
460 pont? Az durva. Ahhoz mindenből kb. 90% kell, és ugye két tárgy emelt szinten. Biológia még rendben, de a másik neked kémia vagy fizika? A kémia nehéz volt, jó biztos csak nekem, de 90% akkor is túlzás, nem? Vagy csak nekem az? Vagy rajtam kívül akkor mindenki okosabb? :D
Szóval le a kalappal előtted, ha tényleg sikerül összehozni ennyi pontot, de nem olyan egyszerű 100%-osra felelni szerintem. Remélem. Mármint azt, hogy másnak tényleg nem egyszerű. De nekem az. Mert én tanultam. Sokat.
És a francba is, hogy írhatsz te mindenből 90%-ot, ha én nem tudok! :)
29-es:
Légyszi, ne robbanj fel ezért XDD csak magadnak ártasz vele, az egészségedet teszed tönkre... ha orvosnak készülsz, ezt ne csináld szerintem ;) nyugi, téged is fel fognak venni :D Nekünk az a feladatunk, hogy példát mutassunk a társadalom többi részének egészségben és okosságban, és persze a legfontosabb a gyógyítás :D
Én nem tudom, te hova jelentkezel, de én csak 1 helyre jelentkeztem, SE ÁOK ONA képzésre. És úgy jött ki ennyi pont, hogy tanulmányban 4,9-es átlagú voltam, a javítókulcs alapján (ahogy én számoltam) a matek 86, a magyar 93, a töri 93, a német 90% lett. Ősszel a kémiát már megcsináltam 86%-kal, a biosz 84 pontos lett...
Tanulmányi pont (max. 200 pont)
Középiskolai eredményből 97
Érettségi átlagból 90
Összesen: 187
Érettségi pont (max. 200 pont)
biológia 89
kémia 86
Összesen: 175
Többletpont (max. 100 pont)
Emelt szintű érettségi
biológia 50
kémia 50
Összesen: 100
------------------------> 187 + 175 + 100 = 462
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!