Egyetemista/főiskolai kollégiumba mit érdemes vinni?

válasza:

válasza:Én se vagyok egy tapasztalt kollégista még, de hirtelen ezek jutottak eszembe:
tisztasági cuccok (tusfürdő, sampon, borotva + hab, wc papír, dezodor stb), evőeszközök, tányér, ágynemű, némi kaja és pia, ruhák, telefon/laptop és töltők, hálózati kábel, zacskók/szatyrok, költőpénz, konzervnyitó, bicska, plusz még ha tudsz vinni, akkor jól jöhet 1 vízforraló/melegszendvicssütő/kenyérpirító/kávéfőző meg hasonló ketyerék.
Kapcsolódó kérdések:
Nyilván nem a sárga földig szeretnék lerészegedni, de azért tudjuk miről (is) szól a gólyatábor :D Vagy ott adnak is és mindenki visz is? Hogy megy? Bocs a hülye kérdésért, de fogalmam sincs:D (amúgy 18/L és SZOTE gólyatábor)
Szeptembertől koleszos leszek és érdekelne, hogy tapasztalt koleszosok mit mondanak, miket kell feltétlenül magammal vinnem, illetve mi ajánlatos. De persze elfogadom leendő koleszosok véleményét is, hogy ők mit gondolnak. Köszi a válaszokat! :) L/19
Apor Vilmos Vác Központi kollégiumba nyertem felvételt, de a leírtakonkívül halvány gőzöm nincs mit kéne oda vinnem magammal. Leírták hogy van konyha meg gáztűzhely, de vajon edények vannak e? Azt is írták hogy ágyneműt biztosítanak, ebbe benne van az is hogy huzatot...
SOTE táborba megyek holnap, és azon gondolkodom mennyi pénzt vigyek. Inni azért szeretnék, de nem sokat, csak hogy kicsit oldódjak. Vagy az árban benne van a pia is, amit a táborért fizetünk?
(Gimi) Fiú vagyok
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!