Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemista/főiskolai kollégiu...

Egyetemista/főiskolai kollégiumba mit érdemes vinni?

Figyelt kérdés
Idén vagyok első éves kaposvári egyetemen csukásba vettek fel.(esetleg ha valaki ott lakott/lakik) mit érdemes oda vinni? gondolok például wc papír kuka

2015. aug. 30. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Pálinka mindenképp. Tisztasági dolgok, ruha természetesen. Kimondottan a kaposvárira nem tudom de ezek az általánosak.
2015. aug. 30. 12:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Én se vagyok egy tapasztalt kollégista még, de hirtelen ezek jutottak eszembe:

tisztasági cuccok (tusfürdő, sampon, borotva + hab, wc papír, dezodor stb), evőeszközök, tányér, ágynemű, némi kaja és pia, ruhák, telefon/laptop és töltők, hálózati kábel, zacskók/szatyrok, költőpénz, konzervnyitó, bicska, plusz még ha tudsz vinni, akkor jól jöhet 1 vízforraló/melegszendvicssütő/kenyérpirító/kávéfőző meg hasonló ketyerék.

2015. aug. 30. 12:32
 3/3 A kérdező kommentje:
akkor a wc papírt nem ők adják? azt hittem ez olyan általános na mindegy. Köszönöm a válaszotokat!:)
2015. aug. 30. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Gólyatáborba érdemes itthonról vinni piát?

Nyilván nem a sárga földig szeretnék lerészegedni, de azért tudjuk miről (is) szól a gólyatábor :D Vagy ott adnak is és mindenki visz is? Hogy megy? Bocs a hülye kérdésért, de fogalmam sincs:D (amúgy 18/L és SZOTE gólyatábor)

Mi az, amit érdemes/szükséges magammal vinni egy kollégiumba?

Szeptembertől koleszos leszek és érdekelne, hogy tapasztalt koleszosok mit mondanak, miket kell feltétlenül magammal vinnem, illetve mi ajánlatos. De persze elfogadom leendő koleszosok véleményét is, hogy ők mit gondolnak. Köszi a válaszokat! :) L/19

Mit érdemes kollégiumba magammal vinni / mit érdemes a koleszról tudni?

Apor Vilmos Vác Központi kollégiumba nyertem felvételt, de a leírtakonkívül halvány gőzöm nincs mit kéne oda vinnem magammal. Leírták hogy van konyha meg gáztűzhely, de vajon edények vannak e? Azt is írták hogy ágyneműt biztosítanak, ebbe benne van az is hogy huzatot...

Gólyatáborba mennyi költőpénzt érdemes vinni? SOTE

SOTE táborba megyek holnap, és azon gondolkodom mennyi pénzt vigyek. Inni azért szeretnék, de nem sokat, csak hogy kicsit oldódjak. Vagy az árban benne van a pia is, amit a táborért fizetünk?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!