Nem tudom jelentkezzék e orvosira. Szerintetek értelmes így?
"Akik orvosira mennek általában kitűnők, vagy majdnem kitűnők"
Rosszul tudod. Nekem pl jobb átlagom van itt orvosin,mmint gimiben valaha. Utáltam, rosszul éreztem magam. 9-ben 4 tantárgyból kaptam kegyelem kettest, köztük fizikából és matekból pl. Most leszek negyed éves, nem csúsztam és tanulmányi ösztöndíjat is kapok. A csoporttársaim döntő többsége 1-2 év halasztással kezdte az egyetemet és majdnem mind dupláztak. Talán 1-2 embert ismerek, akik végig kitűnők voltak és rögtön egyetemre jöttek gimi után.
Persze ehhez az kell, hogy az ember tényleg ezt akarja csinálni. Ha te már egy 4,5-ös átlaggal is meggondolod, akkor valóban nem biztos, hogy idevaló vagy, mert ezt szívből kell akarni. Tiéd a döntés.
Úúúhh, ha én az átlagom alapján döntök..tipikusan az a gyerek voltam aki már kiskorától tudta, hogy mi akar lenni : orvos orvos és orvos.
Az átlagom 4-es körül volt gimiben MINDIG. (Elárulom egyszer majdnem meg is buktattak, mert egyszerűen nem érdekelt az irodalom és a tanár egy ősbunkó nő volt, aki még a kommunizmusban élt..) 3 tantárgyra viszont az életemet tettem.. biosz, kémia, fizika.. Bioszból és kémiából emelten érettségiztem, a duplázásra hajtottam. Ami össze is jött, mert a biosz 88% a kémia pedig 86% lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!