Főiskolában, kérvény/méltányossági kérelem beadásakor, érdemes beleírni mondjuk, hogy családi okok miatt volt valamilyen mulasztásom?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Az igazság az, hogy nagyon szeretnék bekerülni a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és KSZKI-ba, de eléggé hátul voltam a rangsorba, és nem vettek fel. Már hatodik óta oda szeretnék járni, és ha nem vesznek fel akkor duplán bukta, ugyanis júliusban a környékre költözünk....
A 4 féléves kreditátlagom nem érte el a követelményt ezért most méltányossági kérelmet kell benyújtanom a tanulmányaim folytatásához. Általában mivel szokás indokolni ilyen esetben?
Egyéni vállalkozásból (építőipari) fennmaradt jutalékokat fizetek,amit a fizetésem 33% ával vonják le. Nehéz anyagi helyzetem miatt nagyon nehezen tudom fizetni,és igyis,hogy fizetve van minden évben rárakja a késedelmi kamatot,potlékokat,ugyhogy egy helyben áll a...
A 4 féléves kreditátlagom nem érte el a követelményt ezért most méltányossági kérelmet kell benyújtanom a tanulmányaim folytatásához. Általában mivel szokás indokolni ilyen esetben?
Dél-pesti irodához tartozok, azaz az Europarkiba, de azt mondták korábban, h a krisztinavárosiba kell/érdemes ilyesmiket inkább benyújtani. Ez igaz? Csak egyszeri esetben szokták ezt engedélyezni, amennyiben tartozás áll fenn?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!