Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elsősegély tanfolyamon érvénye...

Elsősegély tanfolyamon érvényes még ez a tételsor? Érdemes ebből készülni?

Figyelt kérdés
[link]

2016. szept. 18. 12:21
 1/3 anonim válasza:
Valószínűleg érvényes, de amikor én vizsgáztam elsősegélyből (2015 nyár), nekünk külön tételsort nem adtak, csak átbeszéltük pár óra alatt a lehetséges válaszokat. A legtöbb esetben az ellátás ugyanaz, mint néhány másiknál.
2016. szept. 18. 15:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a Választ!

Tegnap voltam tanfolyamon. 4óra volt összesen, ebből kb másfél óra azzal telt, hogy mindenki megcsinálta a stabilt és az újraélesztést. Ezenkívül elmondta nagy vonalakban, hogy mikor mit kell csinálni, de ha ennyiből készülök fel, akkor tuti nem tudnék válaszolni egy kérdésre sem megfelelően.

2016. szept. 18. 16:01
 3/3 anonim válasza:
Júniusban vizsgáztam és ugyanezek voltak a kérdések. Ezekből készültem fel! :-)
2016. szept. 27. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Így már nem is érvényes a leendő diákigazolványom?

Tehát most leszek az egyetemen elsős, csináltattam is NEK-adatlapot, beregisztráltam a Neptunba. Viszont eközben megváltozott a tartózkodási címem(csak az), meg is változtattam a Neptunban az adataimnál ezt a részt. De ki van hangsúlyozva, hogy csak akkor tudják...

Mi van akkor, ha nem adom vissza a diákigazolványomat?

Olyan esetre gondolok, hogyha most elkezdem az OKJ-s tanfolyamom 2. évét de évközben, amikor megkaptam az új matricát utána többet nem nagyon járnék be a suliba és így egy idő után kirúgnának ugye.. Ilyenkor mit tudnak csinálni azzal, ha van érvényes diákom amit...

Érvényes a diákom? (lent)

Szóval érettségizni tavaly érettségiztem aztán egy évig maradtam ugyanabban az iskolában szakmai éven így maradt a diákom, aztán májusban elvégeztem a szakmát, diák nálam maradt, megyek egyetemre. Azonban azt a diákot majd szeptemberben kezdik el kiállítani, ideiglenes...

Most érvényes a diákigazolványom, vagy nem?

Nos az a lényeg, hogy 2012-ben csináltattuk a diákit (szeptemberben leszek 17) és tavaly amikor 16 lettem felsoroltak az osztályból neveket akiknek kell a diákira matrica, de az enyémre nem kellett. mert én nem töltöttem be a 16-ot szeptember előtt. Most szeretnék...

2016-ban is érvényes továbbra is a diákigazolványon a matrica szept. Végéig az előző tanévből?

Esti tagozaton vagyok egyéb okok miatt és most végeztem egyik szakmával és mennék a másikra egy másik suliba , de onnan még nincs diákom... és kis idő mire lesz gondolom. Az előző évit tudom még szeptemberben is használni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!