Hogyan oldanád meg a következő statikai feladatot? (Öszetett csuklós szerkezet)

válasza:

válasza:

válasza:Nyugalomban marad, ha a terhelés hatására deformálódott és megtalálta az egyensúlyt. És ha nincsenek anyagjellemzők, akkor a q1 és q2 az micsoda?
Én nem vagyok statikus, csak a józan észt és a fizikát használom, de ez az első statikai feladat, amivel találkoztál? Nem értem a helyzetedet. Most vagy elsőéves keresztfélévben?
A q1 és a q2 az külső terhelő megoszló erő, nem anyagjellemző.
Nem, nem ez az első statika feladatom. Neked igen?
A helyzetem elemzése irreleváns a feladat megoldása szempontjából.
További kérdések:
Egy medencébe 3 csövön folyik be a víz és 1-en ki. Az első cső önmagában 1 óra alatt tölti fel a medencét. A második 2 óra alatt. A harmadik 3 óra alatt. Ha csak a leeresztő van nyitva, akkor a medence 6 óra alatt ürül ki. Mennyi idő alatt telik meg az induláskor...
Amikor az mondom oxidál, redukál, oxidálják, redukálják, oxidálni képes, redukálni képes, oxidáltabb, redukáltabb, hogy történnek az elektronátmenetek? Ha oxidál, akkor ő ad elektront vagy ő kap és így a többi.
virágpor: nincs mássalhangzótörvény vállfa: részleges hasonulás érettségi: teljes hasonulás (írásban nem jelölt) géppel: rövidülés + hasonulás (kiejtésben) tanulja: összeolvadás
Ez a feladat infón
"A csúszási súrlódási erő iránya megegyezik a két érintkező test egymáshoz viszonyított sebességének irányával". vagy a "A csúszási súrlódási erő iránya mindig ellentétes a testek egymáshoz viszonyított sebességével (a relatív elmozdulás irányával), hiszen a súrlódás...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!