Gyógyszerészetire készülök, és kémiából felvételizek, de sokszor megakadok és nincs kitől segitséget kérjek. Tudnatok segiteni pár feladatba-kérdésbe? (privátba kűldeném)
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Szerintetek fizika emelt érettségivel (kémia helyett) ha már bekerültem gyógyszerészetire van esélyem a szakot elvégezni?
Sajnos nem tudtam kémia fakultációra bejárni, de az alap órákon szín ötös voltam belőle.
Jövőre felvételizek középiskolába és hogyha olyan iskolába mennék, ahol az angolt tanulom sok óraszámban, kéttannyelvűre mennék. Szerintetek ha...
és mit tudok egy jó angollal kezdeni később?
115-ös IQ gyógyszerészetire?
A mensa oldalon töltöttem ki 16 éves fiúként. Viszont azt írták, hogy minimum 18 évesen lehet pontos számot kapni. A gyógyszerészeti az álmom, abból is a gyógyszerkutató vagy más pozíciók. Oda jó memória és pár éves tudásnak kell a hátunk mögött lenni, nem? Ide nem...
Holnap felvételizek. Tudnátok tippeket adni a felkészülésre?
Mert a bizim nem lett túl fényes.2 lettem töriből 3 matek 3 nyelvtan 3 föci de a többi 4-5. Tudnátok budapesti sulikat mondani ahová felvesznek?
Gyogyszereszetire jelentkezok! Szerintetek mennyi lesz a varhato ponthatar?
385 ugye az allamilagmeghuzott hatar ennel ti joval magasabbra szamitotok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!