Mi a megoldása az alábbi kérdéseknek? Valaki segít a kémiába?
Melyik tulajdonság melyik nemfém-oxidra jellemző?
Redulálószer
Vörösbarna gáz
A szén tökéletes égésekor keletkezik
Szúrós szagú, szintelen gáz
A szárazjég anyaga
A salétromsav bomlásterméke

válasza:Kapcsolódó kérdések:
x^3(gyök x+1) = 16x(gyök x+1) A válaszokat előre is köszönöm!
Nem tudom, sokféleképpen nekikezdtem (valószínű rossz sorrendben), de ennek a négy megoldásnak kéne kijönnie:x1,2=+/- 10X3,4=+/- 1/10Megköszönném, ha levezetnetek. <3
Egy játékon 4 játékos vesz részt, és egymásra kell szavazni. Senki sem szavazhat magára, és a 3 másik közül csak 1-re szavazhat. a- hányféle szavazási variáció lehetséges? b- mekkora a valószínűsége, hogy mind a 4-en kapnak 1-1 szavazatot? c- mekkora a...
1.Mi az alapértelmezett klaszter méret beállítás, ha egy 2 GB-osnál nagyobb merevlemezen Windows NTFS partíciót hozunk létre? 2.Melyik parancsot használják a FAT32-ről az NTFS-re való áttérésre? 3.Mi a Master File Table, és mit tartalmaz? 4.Mi az NTFS...
Komplex számsorozat definíciója (e^n, sinx cosx bemutatásával). komplex szám konvergencia feltétele (majoráns, gyök, hányados kritérium). Neten nem találtam értelmes dolgot (bár ez valószínűleg az én bénaságom:) Köszi!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!