A Budapesti Metropolitan Egyetem jó suli?
A Metropolitant szintén a leghülyébbek is elvégzik, ismerősöm pl, aki úgy ment oda, hogy alig lett meg a kettese közép érettségin. Azt hozzáteszem, hogy gazdasági szakott választott.
Szintén "plázacica".
Még a hülyék is elvégzik a jogot? Bocs, de nem mindegy, hogy kettessel vagy pedig négyes, ötössel!
Mindkét egyetemen lehet végezni, de nem mindegy, hogy milyen jeggyel. Remélem érted, hogy mire próbálok célozni.
Igen, kettes lett a matek érettségije, és mivel a másik két érettségije valamivel jobb lett (történelem-angol) felvették a gazdaságtudományi turizmus-vendéglátás szakra. Na látod, csak gondolkodnod kellett volna.
Én nem fényezem a Pázmányt, egyszerűen a tényeket írtam le.
Csak magadat égeted ezzel a stílussal, a szorongásaidat pedig ne itt éld ki.
# 13
És ez miért a Metropolitan hibája? Ez a magyar felsőoktatás ember :D
A Corvinusra is felvesznek kettes matek érettségivel, ha az angolt meg a törit megírod jól, vannak ott is így, ne aggódj.
És ott is vannak plázacicák, és?
Igen, épp erre próbáltam célozni, hogy mindenhol vannak hülyék, nem csak azon az egyetemen, amit ő szapul annyira. A plázacica elterjedt faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!