Valódi lehet ez a nyelvtanfolyam?
Nem rég szembe jött velem egy hirdetés, hogy 75%-os támogatással lehet nyelvtanfolyamon részt venni. Kitöltöttem az űrlapot, hívott is a hölgy.
Nagyon jól hangzik, 22 ezer lenne a komplett tanfolyam, online.
Viszont ami szúrja a szemem, hogy a tanfolyamhoz szükséges regisztrációs kódot és a cég elérhetőségeit meg stb egy csomagban küldenék el futárral, és akkor kell kifizetni a pénzt.
Nagyon gyanús, hogy miért nem e-mailben kapom meg ezeket? Valakinek van ilyennel tapasztalata? Átverés lenne?
Köszönöm
Kik szervezik? Milyen nyelviskola?
Nem tudom, ez az-e, de láttam valami hasonlót, ami kamu. Meghirdetnek valami hangzatosat és kiderül, hogy csak valami kis vacak cuccot lehet letölteni, ha kifizetted, és nincs online oktatás.
Ez a futarvkikuldes kulfoldon evek ota kamu. Ha fizetsz a futarnak, sem ot, sem a penzedet, de meg a nyelviskolat sem fogod tobbe latni.
Gondolkozz, ki fizet egy “futarnak “.
Nem futar az, hanem az o beszervezett emberuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!