Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » ECL/TOEFL Nyelvvizsgára...

ECL/TOEFL Nyelvvizsgára hogyan lehetne itthon felkészülnöm?

Figyelt kérdés
Esetleg van valami ingyen elérhető oldal? Az a helyzet hogy én már most úgy érzem hogy le tudnám tenni, de egyáltalán nem vagyok biztos abban hogy a tudásom elég-e hozzá, és vannak-e hiányosságaim? A motivációval nem is lenne baj, de nem tudom hol kezdjek neki?

ápr. 26. 00:15
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Vannak az ECL-nek próbanyelvvizsga könyvei, ajánlom őket.
ápr. 26. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

"úgy érzem hogy le tudnám tenni, de egyáltalán nem vagyok biztos abban hogy a tudásom elég-e hozzá, és vannak-e hiányosságaim"

Ha egyáltalán nem vagy biztos abban, hogy a tudásod elég-e hozzá, és hogy vannak-e hiányosságaid, mitől érzed úgy hogy le tudnád tenni?

máj. 1. 19:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Megcsináltam egy próbavizsgát ami nagyon jó lett de nagyon könnyűnek érződött és kicsit úgy érzem hogy szerintem élesben egyáltalán nem ilyen lenne xdd
máj. 2. 01:22
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Jól érzed. A próbavizsgák csak a receptív készségeket mérik, a produktívakat nem, pedig azok is ugyanolyan sokat nyomnak a latban.
máj. 2. 10:06
 5/5 anonim ***** válasza:
máj. 7. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Milyen tematika szerint kezdjek el angolt tanulni itthon?

11 éve tanulok angolt, tényleg hatalmas szókinccsel rendelkezem, csak sajnos "passzív" állapotban vagyok. Jelenleg B2 es könyvből tanulok az iskolában, szövegértésem B2+ fölött lehet, hallás értés is rendkívül jó, viszont levélírás és beszéddel nem vagyok annyira...

Angolul tanulni otthonról, van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Nem nyelvvizsgára akarok felkészülni csak itthon tanulni angolul. Írásbeli és hanganyaggal együtt, ingyenes és fizetős is lehet.

Hogy tudnék itthon felkészülni felsőfokú angol nyelvvizsgára vagy középfokú olaszra?

Angolból középfokú nyelvvizsgám van, 11.-ben csináltam meg külön tanár nélkül és most szeretnék egy felsőfokút vagy olaszból egy középfokút.Tudnátok ajánlani valami tippet,módszert,könyvet,oldalt vagy bármit? Előre is köszönöm

Lehetséges itthon felkészülni a nulláról angol nyelvvizsgára?

Igazából azért kezdtem el tanulni mert szeretem. De kíváncsi vagyok hogy itthon fel lehet e készülni nyelvvizsgára vagy esélytelen? És ha tanárhoz járnék kb mennyi idő lenne míg felkészít?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!