ECL/TOEFL Nyelvvizsgára hogyan lehetne itthon felkészülnöm?

válasza:

válasza:"úgy érzem hogy le tudnám tenni, de egyáltalán nem vagyok biztos abban hogy a tudásom elég-e hozzá, és vannak-e hiányosságaim"
Ha egyáltalán nem vagy biztos abban, hogy a tudásod elég-e hozzá, és hogy vannak-e hiányosságaid, mitől érzed úgy hogy le tudnád tenni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
11 éve tanulok angolt, tényleg hatalmas szókinccsel rendelkezem, csak sajnos "passzív" állapotban vagyok. Jelenleg B2 es könyvből tanulok az iskolában, szövegértésem B2+ fölött lehet, hallás értés is rendkívül jó, viszont levélírás és beszéddel nem vagyok annyira...
Nem nyelvvizsgára akarok felkészülni csak itthon tanulni angolul. Írásbeli és hanganyaggal együtt, ingyenes és fizetős is lehet.
Angolból középfokú nyelvvizsgám van, 11.-ben csináltam meg külön tanár nélkül és most szeretnék egy felsőfokút vagy olaszból egy középfokút.Tudnátok ajánlani valami tippet,módszert,könyvet,oldalt vagy bármit? Előre is köszönöm
Igazából azért kezdtem el tanulni mert szeretem. De kíváncsi vagyok hogy itthon fel lehet e készülni nyelvvizsgára vagy esélytelen? És ha tanárhoz járnék kb mennyi idő lenne míg felkészít?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!