Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol oktatást vállalok.1500/ó...

Angol oktatást vállalok.1500/óráért drága?

Figyelt kérdés

Szolnokon vállalok angol oktatás alap és középszinten, 1500/óráért az első óra ingyenes.

Szerintetek ennyiért drága azért nem jönnek? Vagy mi a baj?

2011. máj. 13. 23:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
sztem drága ha nincs képesítésed, én a helyedben 1000Ft-ért csinálnám, most egy 10éve tanító tanárhoz járok 1500ért 60 percre
2011. máj. 16. 11:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az egyik válaszolónak. Miért nem vállalsz felsőfokot is? Én meg se nézek (mostmár) olyan hirdetéseket akik csak középfokig mernek tanítani. Főleg ennyi pénzért! Az én volt tanárom is csak középfokot vállalt, hát a nyelvvizsga közelében már én javítottam az ő hibáit és nem ő az enyéimet... Felsőfokra pedig tényleg egy agyondícsért tanárhoz jártam úgy, hogy alig volt már nála hely. 1500-ért.
2011. máj. 16. 11:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

11:42 vagyok. Még azt elfelejtettem leírni, hogy jelenleg egy 20 év tapasztalattal rendelkező tanárhoz járok orosz órákra, aki fordító-tolmács is. 1200 ft/60 perc.

És elvileg drágábbnak kéne lenni mint az angolnak, mert orosztanár alig van.

2011. máj. 16. 11:55
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nem drága!Én 2000-ft-ért/óra jártam német órára és annál olcsobbat nem találtam sehol!

Attól hogy valakinek nincs végzetsége az nem jelent semmit,lehet hogy sokkal jobban eltudja magyarázni és átadni a dolgokat mint egy két diplomás!

Nekem 2 db német magán tanárom volt ég és föld volt a kettő!Az egyik egy 10 éve tanári diplomával rendelkező ember volt,akitől a nyelvtanon kívül semmit nem tanultam mert nem volt hajlandó velem beszélgetni,azzal a szöveggel hogy az még odébb van és mindezért elkért 2500ft/óra.Oda jártam fél évig és meg sem tudtam szólalni,pedig ment volna csak ő nyelvtan bu@zi volt!Mondom én nem nyelvizsgázni megyek hanem külfölfre dolgozni!Na midegy ott hagytam és kerestem egy másik embert akinek bár nem volt semmi papírja de kinnt élt 15 évet németországban és anyanyelvi szinten beszélte!Na ő vele fejlődtem mert beszéltetett és beszéltetett és nem csak a nyelvtanara volt rákattanva!Csak azért írtam ezt le és bocsi ha hosszura sikeredet de szerintem attól is függ hogy mit akar az illető aki tanárhoz megy,nyelvizsgázni vagy csak megtanulni és elmenni külföldre dolgozni,mert ha csak dolgozni kell akkor inkább egy beszélgetősebb tanárt kell keresni és azok általában kevesebbet is kérnek!

2011. máj. 16. 19:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Hol tanulod a nyelvet? Ennyiért sok, ugye rögtön fölmerülne, hogy miért nem tanítasz felsőfokot, mert nekem pl. fölső kellene, viszont az nem nézne ki túl jól, ha ketten próbálnánk kitalálni, hogy van az a szerkezet...
2011. máj. 16. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!