Angol oktatást vállalok.1500/óráért drága?
Szolnokon vállalok angol oktatás alap és középszinten, 1500/óráért az első óra ingyenes.
Szerintetek ennyiért drága azért nem jönnek? Vagy mi a baj?

11:42 vagyok. Még azt elfelejtettem leírni, hogy jelenleg egy 20 év tapasztalattal rendelkező tanárhoz járok orosz órákra, aki fordító-tolmács is. 1200 ft/60 perc.
És elvileg drágábbnak kéne lenni mint az angolnak, mert orosztanár alig van.

Szerintem nem drága!Én 2000-ft-ért/óra jártam német órára és annál olcsobbat nem találtam sehol!
Attól hogy valakinek nincs végzetsége az nem jelent semmit,lehet hogy sokkal jobban eltudja magyarázni és átadni a dolgokat mint egy két diplomás!
Nekem 2 db német magán tanárom volt ég és föld volt a kettő!Az egyik egy 10 éve tanári diplomával rendelkező ember volt,akitől a nyelvtanon kívül semmit nem tanultam mert nem volt hajlandó velem beszélgetni,azzal a szöveggel hogy az még odébb van és mindezért elkért 2500ft/óra.Oda jártam fél évig és meg sem tudtam szólalni,pedig ment volna csak ő nyelvtan bu@zi volt!Mondom én nem nyelvizsgázni megyek hanem külfölfre dolgozni!Na midegy ott hagytam és kerestem egy másik embert akinek bár nem volt semmi papírja de kinnt élt 15 évet németországban és anyanyelvi szinten beszélte!Na ő vele fejlődtem mert beszéltetett és beszéltetett és nem csak a nyelvtanara volt rákattanva!Csak azért írtam ezt le és bocsi ha hosszura sikeredet de szerintem attól is függ hogy mit akar az illető aki tanárhoz megy,nyelvizsgázni vagy csak megtanulni és elmenni külföldre dolgozni,mert ha csak dolgozni kell akkor inkább egy beszélgetősebb tanárt kell keresni és azok általában kevesebbet is kérnek!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!