Diszlexiásan meglehet tanulni az angolt?
23éves vagyok.
suliban fel voltam mentve idegen nyelvből,és megszeretnék tanulni angolul!
szerintettek milyen ez a euro-nyelviskola tanfolyam?
előre is köszönöm a válaszokat.
Valamilyen szinten biztosan meg lehet tanulni.
Viszont ha fel voltál mentve suliban, akkor nem tudom, hogy egy hagyományos nyelviskola jó ötlet lenne-e. Gondolom te nehezebban tanulod meg, vagy hátrányba lennél valamilyen formában a többiekhez képest.. és csak elvenné a kedvedet, meg csökkentené a motivációdat.
Szerintem egy magántanár, kiegészítve otthoni önálló tanulással, hatékonyabb lehet neked, mint egy hagyományos nyelviskola.
Természetesen meg lehet tanulni idegen nyelvet a diszlexiásoknak is, csak más módszertani technikára van szükség.
Volt egy hivatalosan is diszlexiásnak nyilvánított tanítványom, aki az érettségire kellett felkészítenem. Más módszerrel mint a többi tanítványomat, de sikerült felkészítenem.
Viszont a nyelviskolai képzés itt nem lenne célravezető. Nem a diszlexiás elvárásokra van építve. Felesleges pénzkidobás ebben az esetben, nem ajánlom.
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!