Melyik nyelvvizsgát válasszam? Angol közép szint
Figyelt kérdés
Erősségem inkább a beszéd és a listening
Magyarul pocsék a helyes írásom és halottam hogy 2nyelvű nyelvvizsgán ezért is vonnak le pontokat
2016. júl. 2. 18:26
1/3 anonim válasza:
ecl vagy bme?
Bár levelet írni mindenhol kell, ott pedig kemény vonják a helyesírásért a pontot..
2/3 anonim válasza:
Na, keményen azért nem vonják. A nyelvhelyesség csak egy a kb 4 szempont közül. A feladatkiírás követése, szerkesztés, szókincs ugyanolyan súlyú. Olyat válassz, amiben nincs nyelvtani feladat, de azon belül mindegy, pl ECL vagy Euro.
Nem vagy diszgráfiás? Érdemes lenne megvizsgáltatni, mert akkor kaphatnál könnyítéseket.
3/3 anonim válasza:
Én a helyedben a Dexam nyelvvizsgát választanám. :) Nagyon könnyű az írásbeli. Ha jó vagy listeningből, akkor simán sikerül (nekem emiatt volt bukó). A beszéd szintén nagyon könnyű. A többi nyelvvizsgához képest ez olcsóbb is. :) Én Gödöllőn voltam, a tanárok nagyon kedvesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!