Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a a Beszéljangolul.com, avagy Lados Olivér angol nyelvtanítási módszerével kapcsolatosan? Próbálta valaki?

Figyelt kérdés

2018. jan. 21. 11:01
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
100%
Igaz én óvodás koromtól jártam angol különtanárhoz, de különösebh áttörést nem értem nem értem el 7.ig amikor a különtamárom megmutatta ezt a módszert és ezzel tanultam meg a nyelvtani tudásom 60-70%-át és rengeteg új szót, szerintem nagyon ösztönző és inspiráló 9.ben lettetem a nyelvvizsgát 10.ben a középszintű érettségit 95%-os eredménnyel és most a felsőfokú érettségit fogom letenni 3 hónap múlva szóval az én esetemben sikeresenek mondanám ezt a módszert, de mindneki más és más fajta módszerekkel tud jobban tanulni szóval mint más módszer ez se lesz minden esetben olyan sikeres, ezaz egyéntől, a memóriájától és a szorgalmától függ nagy részben. :)))
2021. júl. 9. 22:10
 22/29 anonim ***** válasza:

#19-es

Ennyi aggyal hogy vagy még életben?? XD Arra se veszed a fáradtságot,hogy nagy vonalakban tájékozódj egy adott dologról,de fikázni,meg okoskodni azt nagyon tudsz.A féléves/éves hozzáférés LEJÁR,úgyhogy megint meg kell venni.Ez gondolom nagyon összetett és bonyolult számodra... XD XD

2022. nov. 16. 23:23
 23/29 anonim válasza:
Nyelviskolaba 3 eve jarok,de vmiert ugy ereztem,nem haladok ugy,mint szeretnem,a beszedet alig ertettem. Tavasszal megvasaroltam a beszeljangolul.com oldalon ket modult,de nem jott be a modszer. Ha az iskolaban nem tanultam volna meg a szabalyokat,mult idok,jovo ido kepzese...az itteni szajbaragos,ismetlos modszertol fogalmam se lenne mit miert ugy mondunk,ahogy...nekem ugy erzem ez a modszer kidobott penz,unalmas is,vontatott is,nem kot le.
2024. aug. 28. 13:16
 24/29 anonim ***** válasza:

A történeteket dolgozd fel ha már kifizetted szerintem. Én is befizettem, hát többet vártam tőle, de valamit azért ez is adott nekem.

2024. okt. 22. 20:52
 25/29 anonim válasza:
Tudtok olyan oldalt (vagy mondjuk youtube videósorozatot) ajánlani, ami ingyenes és hasonló módszerrel oktat? Kicsit szkeptikus vagyok, működik-e a módszer, nem tudom ki merjem-e érte adni azt a min. 54 ezer forintot.
2024. nov. 1. 10:38
 26/29 Gary. válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a tanulási módszer és szerintem abszolút működik. Nekem korábban egy kedves, de önmagát grammar satyr-nak nevező tanárom volt, aki a nyelvtani szabályokon túl nem tudott megtanítani az angol szövegértésre és beszédre. Én hiszek ebben módszerben és érzem, hogy áttörést hozott számomra. A nyelvtani szabályokra megvannak a szakkönyveim, a többit pedig Olivérre bízom.
2024. nov. 9. 14:07
 27/29 anonim válasza:

Sziasztok! Én örök újrakezdő vagyok, néhány évente nekiállok az angolnak, de néhány hét után elvesztem az érdeklődésemet. Olvasni még csak-csak, de a beszédet abszolút nem értem, illetve nagyon sok szó kiejtését rosszul tanultam meg az olvasásból.

Fél éve használom a tananyagot, nekem nagyon bejön!

A legjobb, hogy valamiért fenmaradt a motivációm, illetve tök fura volt, hogy az első storynál is már 10 percig mesél nekem a tanár, és mindent értek és élvezem. Néhány hét után átállt az agyam, és egyszer csak nem fordítottam magamban, hanem simán értettem. Én igazából nem hittem a módszerben, azt mondtam, hogy gyerekként meg lehet így tanulni, de felnőttként kell a nyelvtan, de most már teljes mellszéllességgel támogatom, és novemberben szerintem még egy évre kifizetem.

25: "comprehensible input" igazából a módszer neve, van youtube-on rengeteg videó, nekem az EnglishSponge csatorna a kedvencem, van A1-től B2-ig

febr. 24. 13:01
 28/29 anonim válasza:
Még mindig az előző vagyok. A Youtube videókhoz visszatérve, azok csak pihenésnek, kiegészítésnek jók, mert azokkal ellentétben a Lados Olivér féle anyag kiválóan össze van állítva, mind nyelvtanilag mind szókincsben az anyagok egymásra épülnek, valóban nagyon komoly munka lehetett mögötte. Szóval inkább azoknak az ingyenes részeit próbálgassátok, különböző szinteken vannak azok is.
febr. 24. 13:34
 29/29 anonim válasza:
27: (25-ös vagyok) végül most fogom elkezdeni a Lados O. féle tananyagot, de köszi szépen, utánanézek ennek a comprehensible inputnak is.
márc. 19. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!