Milyen tapasztalataitok vannak a a Beszéljangolul.com, avagy Lados Olivér angol nyelvtanítási módszerével kapcsolatosan? Próbálta valaki?

#19-es
Ennyi aggyal hogy vagy még életben?? XD Arra se veszed a fáradtságot,hogy nagy vonalakban tájékozódj egy adott dologról,de fikázni,meg okoskodni azt nagyon tudsz.A féléves/éves hozzáférés LEJÁR,úgyhogy megint meg kell venni.Ez gondolom nagyon összetett és bonyolult számodra... XD XD

A történeteket dolgozd fel ha már kifizetted szerintem. Én is befizettem, hát többet vártam tőle, de valamit azért ez is adott nekem.
Sziasztok! Én örök újrakezdő vagyok, néhány évente nekiállok az angolnak, de néhány hét után elvesztem az érdeklődésemet. Olvasni még csak-csak, de a beszédet abszolút nem értem, illetve nagyon sok szó kiejtését rosszul tanultam meg az olvasásból.
Fél éve használom a tananyagot, nekem nagyon bejön!
A legjobb, hogy valamiért fenmaradt a motivációm, illetve tök fura volt, hogy az első storynál is már 10 percig mesél nekem a tanár, és mindent értek és élvezem. Néhány hét után átállt az agyam, és egyszer csak nem fordítottam magamban, hanem simán értettem. Én igazából nem hittem a módszerben, azt mondtam, hogy gyerekként meg lehet így tanulni, de felnőttként kell a nyelvtan, de most már teljes mellszéllességgel támogatom, és novemberben szerintem még egy évre kifizetem.
25: "comprehensible input" igazából a módszer neve, van youtube-on rengeteg videó, nekem az EnglishSponge csatorna a kedvencem, van A1-től B2-ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!