Nyelvvizsgához tudnátok tippeket mondani?
Figyelt kérdés
Augusztusba megyek, és eléggé félek. Magyarul is elég nehezen nyílok meg a beszélgetésnél, nemhogy angolul.:/ Meg időhiányom szokott lenni a tesztsornál. Valami tipp ezekkel kapcsolatba? Angol B2 komplexre megyek.2018. júl. 5. 12:43
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Tanulj, gyakorolj ismerőssel (azaz beszėlgessetek angolul)... Azt kb ennyi. Ne idegeskedj mert attol nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Hogy kell németül mondani?
Nem érdekel Nem bànt a kutya Ugat Megsértődött Eszembe jutott Emlékszem
Vida Enikő Allons-y 1 könyve jó-e nyelvvizsgához?
Tehát az első kötet hanganyaggal és minden egyébbel -illetve gyakorló tesztekkel kiegészítve- elegendő-e egy alapfokú nyelvvizsgához? Illetve mit ajánlanátok, ami nagyban segíti a felkészülést? (Tudom hülyeség, hogy "csak" alapfokú stbstb, de most nem érzek magamban...
Felsőfokú angol nyelvvizsgához tudnátok mondani egy jó szószedetet? Ami akár témakörökre is bontva van? Tehát nem ilyen "3000 leggyakoribb szó" vagy...
Eddig kb 4 ezer szót tudok,és még meg kell tanulnom a nyelvvizsgára 4 ezret,de nem tudom melyikből érdemes tanulni.Tapasztalat?Neten kényelmetlen,mert érzékeny a szemem,így mindenképpen kell rendes nyomtatott formában!
Tudnátok középfokú angol szóbeli nyelvvizsgához jól csengő kifejezéseket mondani vagy linkelni?
(ami hasznos a képleírásnál és a szituációnál)
C1 angol nyelvvizsgához tudnátok mondani levélírás próbafeladatokat?
A típusa mindegy, októberben mennék és még sosem írtam levelet, nem találok feladatokat a neten. Köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!