Meddig érvényes az IELTS nyelvvizsga?

válasza:Mint tudjuk, a 2 év utáni elévülés csak egy ajánlás:
While it is up to each organisation to set a validity period that works for their purposes, the IELTS partners recommend a 2-year validity period for IELTS test results based upon the well-documented phenomenon of second language loss or 'attrition’.
Amit vagy figyelembe vesz az intézmény, ahová pályázol, vagy nem. Szerintem náluk kéne érdeklődni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
C1 szinten nyelvvizsgáztam angolból, csak a szóbeli része sikerült. Szeretném mihamarabb kijavítani az írásbeli részt is. Ha ugyanoda mennék újra, ahol most voltam, akkor később javítanák ki, mint az idei érettségi pontszámítás, ergó nem kapnék érte pontot. Szóval...
A paragrafus szerint egy államilag elismert B2 komplex nyelvvizsga esetén kapható meg a diploma. Azonban nekem C1 komplex nyelvvizsgám van. Ilyen esetben kell külön egy B2-es szintnek megfelelő nyelvvizsgát tennem, hogy a követelménynek megfeleljen? Vagy a C1-es...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!