A Adyligeti Rendőr szakközépiskolába számít az angol tudás?
Figyelt kérdés
Nem vok vmi jó angolból, de még 2 évem van az érettségiig. Baj az ha nem jól tudok? (nem ismerek sok szót, irregular verbs-et nem tudom)2011. okt. 8. 17:14
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Ott is ugyan úgy kellesz tanulni egy idegen nyelvet. De egy osztályon belül két csoportra osztják az embereket.( kezdő, haladó)
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor az nem baj ha 2 re érettségizem angolból?
2011. okt. 9. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Létezik olyan Magyarországon, hogy egy rendőr járőr-ből nyomozó lesz, vagyis "továbbképezteti" valamilyen módon, iskolával magát?
Van erre valami külön tanfolyam a rendőrségnél, ahol beiskolázzák az embert ilye célokkal?
Lehetek rendőr, ha a jobb szememre tökéletesen látok, de a bal szememre csak homályosan?
A két szem közt 5 dioptria eltérés van.A kérdés az, hogy orvosilag alkalmas lennék-e rendőrnek?
Hogy keressek magántanárt üzleti-gazdasági angol nyelvből?
Próbáltam neten beírni, hogy üzleti magántanár stb..de az összes amit kidobott nagyon messze van tőlem. Albertirán és Szolnokon vagyok megtalálható. Na és nem utolsó szempont, hogy a tanárral jó kapcsolatunk legyen..hiszen csak úgy lehet tanulni. De nem tudom hogyan kereshetnék így tanárt.. :S
Az Rendőrtiszti Főiskolán vagy a rendőrtiszti szakközépiskolában milyen szakra kell ahhoz jelentkezni, hogy az iskola elvégzése után olyan rendőr...
Nem tudom így érthető-e mire gondolok..
Egy év intenzív tanulás alatt középfokú angol nyelvvizsga?
Sziasztok! Anyukám beíratott egy angol nyelvtanfolyamra 1éves képzés ,heti 2órával..Már 6éve tanulok angol ,de mondjuk úgy, nem az erősségem...szerintetek intenzív ,rendes tanulással meglehet a középfokú nyelvvizsgám belőle?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!