Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Lányként ciki/gáz autószerelőn...

Lányként ciki/gáz autószerelőnek menni?

Figyelt kérdés

Nem ez lenne a rendes fogalkozásom. Kizárólag hobbi lenne, mert agyon szeretem az autókat, szerelgettem is (inkább szét mint össze) és érdekel is, és szerintem valami fogalmam lenne róla legalább. :D Időm nagy részét egy műhelyben töltöm, tudom, milyen is ez igazából, hiszem látom.

Vagy folytassam ezt, hogy szétszerelem, aztán majd lesz valami?

Nem az érdekel igazából, hogy ki mit szól hozzá, nem érzem gának, csak olyna furi, hogy egy autószerelő tanfolyamon (vagy nevezzük bárminek) ott virít egy csaj, nem?

2016. jún. 29. 09:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Most akkor autószerelőnek mennél, vagy nem? Nincs összhangban a kérdés és a kifejtés.
2016. jún. 29. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem megszokott, de ettől még nem ciki.
2016. jún. 29. 10:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha érdekel, csináld. Ismerek gobleinező harmincas üzletembert. Miért ne szerelhetne egy nő autót?
2016. jún. 29. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!