Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BCE élelmiszermérnöki vs....

BCE élelmiszermérnöki vs. ELTE kémia. Melyik a nehezebb?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már egy évet elvégeztem több-kevesebb sikerrel az ELTE kémián, de váltani szeretnék, és jelentkeztem a Corvinusra élelmiszermérnöki szakra. Alapvetően az volt a bajom a kémia szakkal, hogy olyan szinten nem érdeklődöm a kémia iránt... Tudom, hogy élelmiszerin is lesz kémia bőven, de alapvetően szeretem a kémiát, a fizikát is, a bioszt meg főleg... Szerintetek melyik a nehezebb? Hasznos lesz, hogy már tanultam bőven kémiát?

2012. jún. 2. 16:41
 1/2 reptoid ***** válasza:
100%
Szerintem inkább elte kémia, kiindulva abból, hogy reggel a pékségben is egy élelmiszermérnök adja nekem a kiflit, és őt is csak 4 órában vették eladónak... Sokra vitte.
2012. jún. 27. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyik helyre se járok, kizárólag olyan ismerőseim alapján írok, akik ezek közül valamelyik helyre járnak... én az ő beszámolóikból, szabadidejük mennyiségéből arra következtetek, hogy az elte kémia a nehezebb.

De ebből azért ne vonj le messzemenő következtetést, csak néhány ember alapján állítom... :)

2012. jún. 27. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!