A gótok egy germán törzs voltak, valószinűleg skandináv eredettel, tehát milyen fekete kinézetről beszélsz???
Attól gót, hogy olyan a származása, amitől magyar egy magyar...
A gót stilus egyébként egy művészeti (épitészeti) irányzatot takar, amit ők képviseltek, amilyen stilusban épitkeztek, mikor elfoglalták kb. a fél világot...
Manapság már egy szubkultúrát jelöl. Csak feketét viselnek és extrém sminkjük, testékszereik vannak. Ja és metált és hasonló zenéket hallgatnak. Így néznek ki:
Amúgy sok csipkét és kereszteket is hordanak. Meg a lányok szeretik a hosszú fekete szoknyát, ezek egy kicsit az "igazi" gót stílusból köszönnek vissza.
Másodiknak: a gót is helytálló, pont ugyanazt jelenti, mint a goth, csak nem angolul, hanem magyarul. Te szerencsétlen.
2010. dec. 9. 10:35
4/9 anonim válasza:
Első vagyok, én még nem hallottam róluk. A kérdés pontosabb lett volna, ha kiderül, hogy egy szubkultóráról kérdez a kedves kérdező. Akkor viszont a helyes link:
Érdekes! Én azonnal tudtam,hogy mit akar tudni a kérdező, pedig már 25 éve kinőttem a tinikorból.
2010. dec. 9. 12:19
6/9 anonim válasza:
Valóban roppant érdekes... (???)
2010. dec. 9. 12:33
7/9 anonim válasza:
Szia! Már leírták én csak a #3-as válaszolónak szeretném mondani, hogy összekeversz valamit, mert a Gothic Music az lassú.Ha beírod valahova, hogy Gothic Music, akkor csak pár ilyen Metal műfajú zenét fog kidobni.Tehát a Goth Genre , szóval a Gothic zene (gótikus) az lassú, relaxáló.
2016. júl. 3. 02:03
8/9 anonim válasza:
Előttem kommentelők: nem keveri össze, a goth zene a punk ból indult ki, és az első együttesek akikre azt mondták hogy gótok( a rajongóik saját magukra) mind rockot játszottak, de van gothic metál is, és van elektronikus zenében is gót, amit te írtál, azok a lassú értelmes relaxszálós zenék inkább emotional nak számítanak mint gótnak, de írok neked pár gót számot/ együttest: Type o Negative: christian women; Corpus delicti: broken; The Systers of Mercy: More; Lacrimosa: copycat; F.O.System: ne gondolj rám;Big electric cat; aztán ott van még a HIM, a Luna Coil, Paradise Lost stb. Amire te gondoltál az valószínű ijesmi: Theatre of tragedy: The distance there is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!