Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szombat éjjel leszúrtak 3...

Szombat éjjel leszúrtak 3 fiatal lányt. Szülők ezek után meritek engedni a gyermekeiteket bulizni?

Figyelt kérdés
[link] 3 lány meghalt, és kitudja még hány sebesült és sérült van. borzasztó :(
2011. jan. 16. 01:29
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
én nem tudom mi oka lehetett annak, hogy késeljenek, vagy akármi de ez borzalmas. és természetesen kisebbség volt. 12-en? és "csak agyontaposás" az is szörnyű
2011. jan. 16. 01:49
 12/45 anonim ***** válasza:
állítólag 6 "norvég" megkéselt 1 valakit, amire kitört a hisztéria és onnantól taposták egymást az emberek...
2011. jan. 16. 01:50
 13/45 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom, de szerintem ezzel most felesleges különösebben foglalkozni és találgatásokba bocsátkozni. Hol 2 halott van, hol pedig 12. Hol a klubban késeltek meg 5-6 lányt, hol az utcán 1-et.

Érdemes kicsit várni, amíg tisztázódik a helyzet és biztosat tudhatunk.

Engem az érdekelne leginkább, hogy ha valóban történt késelés akkor az hogyan és miért? Azért legtöbbször nem késelnek meg csak úgy valakit...

Na és nem mindegy, hogy csak egyetlen embert késeltek meg vagy sorozatos késelés történt stb.

Ez így most egy katyvasz.

Különben ha a jelenlegi állást nézzük nem kell annyira meglepődni, történt már ilyen. Aki pedig abban a hitben élt, hogy semmi baj sem történhet az emberrel az magára vessen. Ilyesmi bármikor történhet, nem csak szórakozóhelyen. Kb. ugyanannyira veszélyes, mint bármi más. Az is benne van a pakliban, hogy lemész a boltba és lelőnek útközben. Nincs ebben semmi extra dolog, hogy most történt egy ilyen állítólagos késelés.

Én sem örülök neki, de nem ez volt az első és valószínűleg nem is az utolsó.

2011. jan. 16. 02:08
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

"Azért legtöbbször nem késelnek meg csak úgy valakit... "

a legtöbb ember eleve nem késel. akik meg késelni szoktak, azoknak meg elég széles az indok, hogy miért teszik ...

2011. jan. 16. 02:17
 15/45 anonim ***** válasza:
mikor egy kisebbség lakta területen laktam (népszínház utca), én is láttam késelést az ablakból, de szerencsére akkor nem halt meg senki.
2011. jan. 16. 02:19
 16/45 anonim ***** válasza:
75%

GONDOLJÁTOK VÉGIG:

VAJON KIK AZOK,

AKIK KÉS NÉLKÜL KI SEM LÉPNEK AZ UTCÁRA??!!!

2011. jan. 16. 02:24
 17/45 anonim ***** válasza:
76%
Vissza a halálbüntetést!
2011. jan. 16. 02:26
 18/45 anonim ***** válasza:
65%
Fa*szopó tetvek ba*szameg h erre kell hazajönnöm!!!!!!!! De a lényeg h itt nincs cigánybűnözés kedves elvtársak!!!!!!!!
2011. jan. 16. 02:29
 19/45 anonim ***** válasza:
59%
13 halott van már, valakit agyon tapostak, valaki leesett a 4. emeletről, valakit megkéseltek.
2011. jan. 16. 02:32
 20/45 anonim ***** válasza:
83%

...és ez nem egy "rendőrség-mentes" eldugott kis szabolcsi faluban történt,

HANEM A BELVÁROS KÖZEPÉN !!!

ÖT PERCRE A PARLAMENTTŐL !!!

(Akik szerint "nincsen cigány-bűnözés Magyarországon" !!!)

2011. jan. 16. 02:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!