Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tehetek a renitens szomszé...

Mit tehetek a renitens szomszédok és kutyáik ellen, hogy ne garázdálkodjanak a kertemben?

Figyelt kérdés
Falusias kertvárosban élünk, a lakóterületünkön korábban csak jelképes kerítések választották el kertjeinket, nem volt szokás erődítményszerű kerítéseket építeni. Kiöregedő és elhunyt szomszédaim helyére "renitens" lakók kerültek. Életmódjuk már-már elviselhetetlen, kertjeiket, udvarukat, házuk környékét felveri a gaz, ellepi a szemét. Kutyáik széttapossák kertjeinket, ők maguk pedig kifosztják a szomszédokat, a rég ott lakókat. Mit tehetünk hogy birtokainkat megvédjük anélkül hogy sok százezer forintokért erődítménnyé kellene változtatnunk otthonainkat. Van-e törvényes eszköz a távol tartásukra. Olyanok válaszát várom akik felelősséggel vállalják véleményüket.

2012. ápr. 21. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
A "renitens" ugye eufemizmus..PC? A leírás alapján cigtányokról van szó; ellenük semmit sem tehetsz. Ha törvényes utakat próbálsz bejárni (panasztétel itt-ott) akkor azért, ha magánbeszélgetés keretében próbálod őket jobb belátásra térni, akkor azért fognak "bosszút állni" rajtad. És hogy miért "bosszút"? Azért, mert ez a fajta cigány a magyar részéről mindent sértésként él meg - ami az ő köreiben "vérbosszúért" kiált. Nem bíztathatlak semmivel: a deviáns cigány érinthetetlen.
2012. ápr. 21. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Lottóznod kellene, mert kitaláltál mindent. De mond, nem Magyarországon élünk??. Nincsenek törvényeink?? El kell menekülnünk ebből a "hazából", hogy békében éljünk.
2012. ápr. 25. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon megértelek, kedves Kérdező - és minden lehető szolidaritásom a tiéd. A kérdéseid jogosak. Igen, törvényeink "látszanak" lenni, de a betartatásuk a deviáns cigány ellenében lehetetlen.

Lehetetlen, mert az EU Magyarországot mindennemű pozitív diszkriminációra, ill. a rendvédelem és igazságszolgáltatás terén (is) a cigányokkal való megkülönböztetetten elnéző bánásmódra kötelezi annak érdekében, hogy ez az óriás létszámú, antiszociális tömeg ne induljon el nyugati irányba, a "magországok" jóléti intézményrendszerét szipolyozni és polgáraik életét feldúlni. Inkább bizonyos pénzösszegeket kapunk, valamiféle "romastratégia" keretében, csak tartsuk helyben a deviánsokat. Bármilyen kormány is vezesse az országot, nincs cselekvési szabadsága ebben az ügyben. Az ország és a jogkövető többség előbb-utóbb (borítékolni lehet!) belerokkan, de Nyugat-Európa mentes marad ettől a fajta bűnözéstől. Mit gondolsz, miért "kell" lehetetlenné tenni, elfojtani mindenfajta önvédelmi jellegű, spontán szerveződést? Azért, mert megálljt parancsolna a cigánybűnözésnek - az érdekeltek pedig könnyebb és jobb terepet keresnének - nyugatabbra. Ezt kell kivédeni, és akármilyen áron.:(


Mérhetetlenül veled érzek. Azt is tudom, hogy ez a legsúlyosabb társadalmi kérdés - aminek megoldása, megkötött kézzel, reménytelen.

2012. ápr. 25. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Az ekkor:04-25 13:31, válaszolónak megköszönöm a válaszát. Akkor most mit tegyek, és mit tudnak tenni a hozzám hasonló helyzetben lévők. Ez a "szemét" már behálózza az ország minden pontját. Költözni mondta valaki, én költözzek aki hosszú évtizedek munkájával alakítottam ki a tisztességes lakóteremet. Most már ott tartunk, hogy igazi patkányok hadával kell megbirkóznunk. Az innen-onnan a kukákból összeszedett hulladékot az ingatlanuk melléképületének háta mögött, kb. 2 köbméternyi gyűjtik. Szemétszállítási díjat nem fizetnek, így a kommunális szemétszállítók nem is viszik el tőlük. A szemét szaporodik, így a patkányok élőhelye is nő. Ha patkánymérget teszek ki, akkor a kutyáik is elpusztulnak és akkor Ők mennek panaszra az állatvédőkhöz. Ezek miatt "szemetek" miatt végül engem büntetnek. MILYEN ORSZÁGBAN ÉLÜNK! Dolgozni nem akarnak, gyereket csinálnak és a családi pótlékból élnek. Azt mondja egy példányuk, hogy minek menjek dolgozni, a 22000 forintért, csak ennyivel keresnék többet mint a szoci járulék. Miért kell nekik adni? és a családi pótlékot is csak annak adnám aki folyamatosan dolgozik és adót, járulékot fizet. A többit pedig, ha lop, rabol táborba gyüjteném. Itt Makó és Szeged környékén nem találni napszámost a hagyma és paprika termesztéshez. Van sok ingyen élő, be kell fogni őket. Meg kellene tisztina az országot.
2012. máj. 11. 09:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Szomorúan mondom ismét: nem tudom, mit tehetsz. Leginkább..semmit, és ez iszonyatos. Jó azonban, hogy kiírtad erre az oldalra a kérdést - és még jobb, hogy a kommentedben tömör, reális leírását adtad annak az elpimaszodott élősködésnek, amely miatt a cigányságnak ezt a részét nem lehet elfogadni.


Ezen a net-felületen, ha megfigyeled, nyüzsögnek a cigányt sose látott "szép lelkű", önjelölt jogvédők, akik a "kirekesztő magyarokról" pufogtatják a frázisaikat. Legalább itt ás általad szembesüljenek már a valósággal, amellyel sok százezer magyar kénytelen testközelben együtt élni.

Ez neked korántsem vígasz..én meg attól vagyok frusztráltan szomorú, hogy nem tudok használható tanácsot adni. Együttérzéssel: minden jót:(

2012. máj. 11. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!