Peruiak szeretnek minket?
Figyelt kérdés
Már több dél amerikai országról ez fölmerült,de Peruról nem.2014. máj. 7. 17:39
1/6 Joci_27 válasza:
A "minket" alatt mit értesz? Magyarokat? Szerintem a legtöbb peruinak fingja sincs arról, hogy mi az a magyarország. De aki tudja, az biztos szeret minket :)
2/6 A kérdező kommentje:
Perszehogy ránk magyarokra gondoltam!Ki másra?!
2014. máj. 7. 18:15
3/6 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy egy ország szeret egy másikat. Túl sok ember van mindkét oldalon, és annyira egy ország sem bigott, hogy egyetlen vélemény létezzen, legfeljebb van egy elnyomó diktatúra, ami ezt állítja, de az is csak állítja. Ezen túl azt tudom mondani, hogy a bármilyen irányú érzelem egyik legnagyobb gyilkosa a fizikai távolság. Kíváncsi lennék mely dél-amerikai országokra gondolsz, amelyek szeretik Magyarországot...
4/6 A kérdező kommentje:
pl. Chileiek szeretik a magyarokat
2014. máj. 7. 19:45
5/6 anonim válasza:
Mit szeretnek rajtunk? Mi a kapcsolat Chile és Mo. között? Ezt a kérdést a humor szekcióba akartad írni valójában?
6/6 anonim válasza:
Te szereted a mongolokat? Hányat ismersz közülük?
Ők is így vannak velünk. Amikor kint voltam, kérdezgették, hogy milyen nyelven beszélünk, franciául?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!