Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez szerintetek normális dolog...

Ez szerintetek normális dolog egy lakótelepen?

Figyelt kérdés
A lakótelepünkön mindössze 1 bolt van! Este 7-kor már ez az egyetlen bolt is bezár. Ráadásul olyan drága, hogy ha az ember hosszú távon (egy hónapba többször) vásárol itt, akkor bizony megérzi a pénztárcáján. Néhány km- re van tőlünk a bevásárlóközpont. Napközbe gyakran elmegyünk, viszont autónk nincs, emiatt ha valamire szükségünk van, este már nem tudunk oda elmenni.
2010. márc. 26. 20:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Olyan téren úgymond normális, hogy ez gyakori az országban. Viszont egyáltalán nem normális, de egy ilyen országban mit vársz? Tenni kell ellene.
2010. márc. 26. 20:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

vidéken ez sokkal rosszabb hidd el.

pest melyik részén laksz? gondolom valahol a külvárosban már nagyon, ott érthető végülis, kisebb a forgalom.

2010. márc. 26. 20:29
 3/16 anonim ***** válasza:
Nálunk van 2 éjjelnappali meg néhány kocsma, a bevásárlóközpontban vásárolunk, HETI 1-SZER, és ez elég. Vásárolj be napközben, és akkor az estéd már szabad.
2010. márc. 26. 20:30
 4/16 A kérdező kommentje:
nem Pest, Pest megye. Elsőnek: olyan jó fél évvel ezelőtt még bement pár ember és azért nyitva volt este 8-ig...
2010. márc. 26. 20:32
 5/16 anonim ***** válasza:
Akkor csökkent a forgalom, nincs ember estére, és ők is szeretnének pihenni, amit megértek.
2010. márc. 26. 20:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
jah nem pest, akkor teljesen normális, és hidd el a legtöbb vidéki településen ez megy, van ahol sokkal rosszabb, hétvégén pl alig van nyitva valami.
2010. márc. 26. 20:43
 7/16 anonim ***** válasza:

én bpen lakom, a lakótelepen egy reál élelmiszer kisboltban olyan áruval hogy volt, hogy az eladó szólt, hogy ne vegyem meg. láttam penészes szalonnát is egyszer a hűtőpultban.

a lakótelepről 3,5 megállóra viszont van spar, interspar, penny és nagy cba. ott viszont egyik se jár jól, mert egymás lenyomják.

ki érti ezt a dögöljön meg a szomszéd tehene gondolkodást?!

én meg cipelhetem a nagy szatyrokat hazafelé gyalog, télen a jégen.

2010. márc. 26. 20:51
 8/16 A kérdező kommentje:
ja lehet. És az is normális hogy a kocsmába mindig telt ház van? :):S Mert ugye a lakónkon van kocsma is, ahol állítólag (én még nem voltam bent) sokan vannak.
2010. márc. 26. 20:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
20.29-es vidéken rosszabb? nemhinném ..nálunk a lakótelepen van egy tesco egy spar meg jópár kisbolt (Győr)
2010. márc. 26. 21:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem normális, mert te nem vagy olyan, de akik oda járnak, azoknak igen.

Öcsém egy évet Esztergomban tanult, ott hétvégén (értsd ezalatt a szombatot és a vasárnapot egyaránt) a TESCO kivételével semmi nem volt nyitva, legfeljebb éttermek, cukrászdák. Ez csak pár éve volt, nem hiszem, hogy változott. Pedig az nem olyan mini település.

Mi hétköznap napközben dolgozunk, nincs időnk bevásárolgatni, elég hétvégén kimenni, de akkor megveszünk egész hétre mindent, esetleg kenyeret veszünk hét közben is, akinek útba esik és hamarabb végez a melóban. Csak akkor megyünk hétköznap is, ha mást is el kell intézni és sürgős (pl. posta).

2010. márc. 26. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!