Ez szerintetek normális dolog egy lakótelepen?
vidéken ez sokkal rosszabb hidd el.
pest melyik részén laksz? gondolom valahol a külvárosban már nagyon, ott érthető végülis, kisebb a forgalom.
én bpen lakom, a lakótelepen egy reál élelmiszer kisboltban olyan áruval hogy volt, hogy az eladó szólt, hogy ne vegyem meg. láttam penészes szalonnát is egyszer a hűtőpultban.
a lakótelepről 3,5 megállóra viszont van spar, interspar, penny és nagy cba. ott viszont egyik se jár jól, mert egymás lenyomják.
ki érti ezt a dögöljön meg a szomszéd tehene gondolkodást?!
én meg cipelhetem a nagy szatyrokat hazafelé gyalog, télen a jégen.
Neked nem normális, mert te nem vagy olyan, de akik oda járnak, azoknak igen.
Öcsém egy évet Esztergomban tanult, ott hétvégén (értsd ezalatt a szombatot és a vasárnapot egyaránt) a TESCO kivételével semmi nem volt nyitva, legfeljebb éttermek, cukrászdák. Ez csak pár éve volt, nem hiszem, hogy változott. Pedig az nem olyan mini település.
Mi hétköznap napközben dolgozunk, nincs időnk bevásárolgatni, elég hétvégén kimenni, de akkor megveszünk egész hétre mindent, esetleg kenyeret veszünk hét közben is, akinek útba esik és hamarabb végez a melóban. Csak akkor megyünk hétköznap is, ha mást is el kell intézni és sürgős (pl. posta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!