Milyenek az ukrán férfiak? Minden érdekel!
Érdekes... te általánosíthatsz, más viszont ne tegye:D
Milyen szerencsés fickó vagy amúgy, hogy 20 évesen már ennyire tudod mi kell egy NŐNEK. Amúgy meg az, hogy megismertél valakit, aki ennyire el van ájulva tőled, mert előtte csak bunkó haverjai voltak, az nem a te tulajdonságaidat erősíti, hanem az csajét gyengíti. Ki tudja hová jár ha csak ilyen hapsikkal tud randizni.. Meg hát lehet, hogy csak imponálni akart neked.
És, hogy a kérdésre is legyen válaszom: az ukrán férfiak jellemtelenek, erőszakosak, piásak, olykor parasztok.
Nem hinném, hogy betartják a szavukat és Nőként tudnak kezelni egy nőt. Tisztelet annak a kevés kivételnek.
nem drágám te nem vagy olyan. vannak kivételek.
és te az vagy :) így van mindenhol vannak rossz és jó emberek egyaránt. de azért valamennyire stimmelnek a nemzetekről felálított sztereotípiák....
Elég régi kérdés de azért hozzászólok. nekem a véleményem megegyezik a kárpátaljai fiúéval (magyar lány vagyok) Szerintem azért hasonlítanak az oroszokhoz sokmindenben. Sokkal jobban nőnek érzi magát egy nő mellettük, férfiasak, lehet velük beszélgetni: sokkal jobban törődnek a bnőjükkel mint a magyarok, az alap h meghívnak akár étteremben akár máshol és valóban az én ukrán ismerőseim is komoly kapcsolatban vannak, már kamaszkoruktól inkább azokat preferálják.
Ált az olasz pasikra mondják h a nők álmai de nekem ők túl macsósak, teljesen mások mint mondjuk egy orosz.
Volt 1-2 magyar barátom is de ..áhh, nekem rossz a tapasztalatom velük. persze nem mondom azt h minden magyar pasi szar, de átlagban a mostani fiatalabb generáció önző, bókolni és törődni nem tud, viszont elvár mindent.
Én még nem hivatalosan, de együtt vagyok egy félig ukrán-félig magyar sráccal. Az igaz, hogy imád bulizni, a piát se veti meg és cigizik, de ezek mellett iszonyú kedves, bármiről lehet vele beszélni és tényleg törődik velem. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!