Csak engem irritál az "az van" kifejezés?
Figyelt kérdés
A tv-ben pl. a zsűritagok egyre többször kezdik így a mondandójukat, csak szerintem idegesítő?ápr. 20. 22:44
1/16 anonim 

válasza:

Nem, biztosan vannak hozzád hasonlók, akik ilyen semmin fennakadnak.
2/16 Sanyi2025 

válasza:

Hát figyelj kérdező, az van, hogy engem egyáltalán nem zavar.
4/16 anonim 

válasza:

Magyarul:
- Az a helyzet, hogy ...
- A dolog úgy áll, hogy ...
- stb.
5/16 anonim 

válasza:

Hát igen, the thing is…
Mindent átvesznek a magyarok tükörfordításba. Ezért nem hallgatok magyar rádiót, nem nézek magyar TV-t.
6/16 anonim 

válasza:

Akkor milyet nézel? Minden nép csinálja ezt. Ilyenek a nyelvek. Mindegyik. Az angolt is beleértve.
7/16 anonim 

válasza:

Angolt nezek, hallgatok, mert angolnyelvteruleten elek. Magyarorszagi magyarok magyarja nagyon irrital. Reg elszoktam toluk.
8/16 anonim 

válasza:

Akkor miért nem angolul fórumozgatsz?
9/16 anonim 

válasza:

Jó szórakozás itt olvasni egy-két ember hülyeségét. Popcorn
10/16 anonim 

válasza:

"Angolt nezek, hallgatok, mert angolnyelvteruleten elek. Magyarorszagi magyarok magyarja nagyon irrital."
Az angol csak azért nem irritál, mert azt nem érted eléggé. 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!