Az "interpersonal skills" mit jelent, mire mondják?
Értem a szavakat, de nem áll össze. Mondjatok példát, légyszi, hogy milyen helyzetre mondják ezt, hogy azt használta az ember? Vagy mi ez magyarul?
ELőre is nagyon köszi!

válasza:Igazából olyan képességek,amelyek az emberi mindennapokban szükségesek,hogy elérjünk valamit. Ilyesmik,hogy:
-meggyőző képesség
-verbális és nem verbális kommunikáció
-döntési képesség
-probléma megoldási képesség

válasza:Annál több,mert a problémamegoldó és döntéshozó képesség is fontos.
Én inkább úgy mondanám,hogy vezető alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Nem rég voltam a Vajdaságban és nagyon zavaró volt,hogy nem tudtam egy normális mondatod se. Ezért arra kérlek titeket,hogy fordítsátok le ezeket a mondatokat szerbre (igazából csak a kiejtés érdekel) -Magyar (turista) vagyok -Sajnos nem beszélek...
Hétvégén az egyik ismerősöm használt a seprűnyélre egy másik kifejezést, azt hiszem a második része nyíl volt. Nem tudjátok, hogy mi lehet az? Hogyan mondják másképp a seprűnyélnek. Eléggé idegesít, hogy nem jut eszembe :D
My knee occasionally twists vagy I occasionally twist my knee? When I feel tired? I like riding horses? too, howewer I havent been doing it? for years. Elore is koszonom szepen!!!:)
Az ő hobbija a számítógépezés, zene hallgatás, biciklizés. Ő vicces, kedves és megbízható.
ő jár a x Szakképző Iskola és Gimnázium-ba. Már írtam pár dolgot, de nem tudom, hogy még mit írhatnék.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!