Ez milyen nyelven van?
Megpróbáltam nyelvfelismerős fordítóval, de megtalálta olaszul, románul, franciául stb. Több nyelven is lefordította a nagyját, de egy nyelven sem fordított le belőle mindent. Én franciára tippelnék, de a legtöbbet olaszul sikerült belőle lefordítani. Na szóval fogalmam sincs milyen nyelv. Szerintetek?
"mani su mani giù mani dove vuoi questa musica è il ballo che piace a noi anche tu proprio tu che non balli mai anche tu salta su balla insieme a noi questa musica è un'isola in mezzo al mare basta chiudere gli occhi e verrà da te non nasconderti lasciati conquistare voulez vous danser?"
olasz
a voulez vous danser van franciául
De elvileg ez az egész egy nyelv. Vagy akkor nem? Ez egy dalszöveg. Akkor a fele francia?
De legalább így értem, miért nem tudtam normálisan lefordítani és miért nem találta meg a fordító normálisan a nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!