Mennyire bunkóság az, ha a buszon két ülést foglalok?
Azaz ha a mellettem lévő ülésre leteszem a táskámat és így nem tud senki mellém ülni?
Azért csinálom ezt, mert eléggé visszahúzódó a személyiségem és volt már példa, hogy mellémültek. Viszont én ültem belül és nekem előbb volt a leszálló helyem mint a mellettem ülőé.
Azonban a személyiségemből adódóan nem volt merszem egy idegen embert megkérni, megszólítani, hogy engedjen ki, ezért nem szálltam le a szokásos helyen. Csak akkor, amikor ő is leszállt, 2 megállóval később.
Ilyen esetekben bunkóság 2 helyet foglalni, ha nem akarom hogy mellém üljenek?
Sötét bunkóság. A jegyed egyetlen helyre szól.
Pofátlanul arra apellálsz, hogy nem akarnak konfliktust. Én már csak azért is kérem, hogy le tudjak ülni.
Sunyi, szemétség. Aki nem viseli a tömeget, pszichés beteg, járjon gyalog.
De az ilyeneknél nem arról van szó, hanem a kényelemről, hogy ne az ölében kelljen tartani a táskáját. Bunkó.
Abszolút bunkóság. Én rá szoktam szólni az illetőre, hogy "elnézést, leülnék!" nyilván akkor, ha nincs máshol üres hely.
Ha ennyire szerencsétlen vagy, akkor ne ülj le, álljál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!