Miért eszik a magyar hatalmas adagokat?
Miért van az hogy nálunk egy étkezésre ekkora mennyiségű,gyakran többfogásos menüket eszünk?
Tudom, hogy régen a fizikai munka miatt jóval több kalóriára volt szükség,de akkor hogy lehet, hogy például japánban meg más ázsiai országban egyszerre kis adagok fogyasztasa alakult ki? Gondolom régen nekik is több,nehezebb fizikai munkajuk volt
Mert MO-on az a normális, ha addig eszik valaki, amíg úgy érzi kipukkad, az élet értelme a többség számára a zabálás, lehetöleg jó zsírosan, stb.
Az ok, hogy amikor kezdett az embereknek lehetösége hozzájutni élelmiszerekhez, a legtöbben be akarták pótolni, amikor elötte nem volt elég, meg van az a mondás, "amit megeszek, az az enyém", ha felhízlalta magát, volt tartaléka. Csak akkoriban ez egy hétvégi zabálást jelentet, idöközben meg mindenkinek erre megy el a pénze, hogy minden nap agyonegye magát. A magyarok többsége azért él, hogy EGYEN!!!
Nem véletlen, hogy a magyarok nagy része kifejezetten kövér, elhízott, ezért alaposan tesznek is valamit.
(Ugyanez érvényes az átlag amerikaira is, mielött megint jön az elsö a hülyeségeivel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!