Miért nem tudok beszélgetni? Emberekkel miért érzem magam kellemetlenül? és miért vagyok nagyon féltékeny nagyon zavar!

válasza:Mert önbizalomhiányod van. Nme hiszel abban eléggé, vagy egyáltalán nem, hogy elég szórakoztató társaság vagy. Félsz a negativ visszajelzésektől,görcsölsz, ezért inkább óvatoskodsz, zavarban vagy.
"Szánalmasnak láttam magam. Nem bajba jutottnak, aki képtelen önmagán segíteni, hanem egy sajnálatra méltó teremtésnek, aki tudna segíteni, aki jó is lehetne, ha hinne önmagában. Aki annyi korlátot állított fel önmagával szemben, hogy végül inkább belehal, semmint elismerje, hogy igenis többre képes. Hogy szükség van rá."
Rachel Caine
Kapcsolódó kérdések:
Nekem kellemetlen a helyzet. Egyébként a párom barátai (ő tud velük kommunikálni).
2 hét múlva leszek egyetemista, de már előre félek, hogy kuka leszek, mert soha nem voltam egy szószátyár. Ráadásul kihagytam egy évet is, így még jobban "antiszociálódtam". A beiratkozással egybekövetve lesz valami gólyanap, miről beszélgethetnék majd a többiekkel?...
ma piacon vásároltam, siettem (és egyébként is a gondolataimba voltam merülve,stb), csak gombát akartam vásárolni - és erre a kofa neki kezdett kérdezősködni, hogy tanulok-e, tanulok-e még vagy dolgozok-e már,stb én nem nagyon mondtam semmit, csak megkérdeztem, miért...
Mert már semmi témánk nincs. XD L/13
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!