Hogyan nevezik idegen szóval (görög vagy latin) azt ha valaki eltérően viselkedik az átlagostól? Közönséges megnyilatkozásokat nem kérek!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
15 éves lány vagyok,ízig-vérig magyar.Pesszimista,ami a szívén,az a száján is típusú.4 éve megtetszett a görög mitológia,a thébai mondakör meg a görög zenék(Sirtaki,summer hits..stb.)Aztán elkezdtem kutakodni Youtube-on továbbra is,és hát a görögökről szóló "Bazi nagy...
Annyira utálom az olyan embereket, akik idegeneke, azt se tudják miről, és kinek beszélek, és oda szólnak nekem. Volt már rá több példa, hogy valakinek meséltem valamit, és oda szólt valaki idegen, aki azt se tudja, hogy ki vagyok, hogy "nem így kellene, vagy talán...
Nekem kellemetlen a helyzet. Egyébként a párom barátai (ő tud velük kommunikálni).
Mennyi ideig tart a haragod, ha idegen bánt meg? Pl. Megbíztál benne, és feljelent.
Tök cikinek éreztem, hogy a kivilágított irodába az utcáról érkezve mintha tolakodtunk volna az elsőbbségen. Jó, kicsit vicces is volt utólag. Én úgy tudom, csak a szórakozó helyeknél vagy más ilyen kategóriájú helyeknél van az a szabály, hogy férfi először.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!