Az emberek miért nem akkor mennek kakilni, amikor tényleg kell nekik?
Figyelt kérdés
Sosem értettem azt, hogy hogyan lehet +5percet vagy akár 15 percet ülni a wc-n. Én érzem, hogy mikor kell és akkor megyek, nem ülök le előtte percekkel előtte... pedig kényelmes az ülőkém. :D Eddigi wc-zézeim során 2-3 percnél többet nem ültem ott, és az is a max volt. :D2014. máj. 7. 19:35
11/19 anonim válasza:
Nem tudod felfogni, mi? NEM CSAK A BUDIN OLVASOK. De ha odamegyek, AKKOR OTT IS. És ha a könyv jó, akkor EGY DARABIG NEM ÁLLOK FEL. Egyébként a budi kényelmes, mert a GERINCEDEN NINCS NYOMÁS. NYOMI
12/19 anonim válasza:
Úgy vettem észre, ha sokszor kényszerülsz arra, hogy tartogasd a "csomagot", a szervezeted hozzászokik és raktározza, ameddig össze nem jön egy rendes adag. Azt aztán egyben "kézbesíted". Ha meg minden apró ingerre lehetőséged van elmenni kinyomni az aktuális mennyiséget, akkor sokszor csak kis adagok jönnek. Még ha érzed is, hogy van ott még ahonnan ez jött. Van aki megvárja, közben olvas, van aki nem.
13/19 anonim válasza:
Nekem 20 másodperc alatt kijön az egész. Mert sokat iszom. (de nem híg).
14/19 A kérdező kommentje:
# 12
Van, amikor érzem, hogy tudnék kicsit, de akkr még nem megyek, hanem várok még 10 percet és akkor megyek. Ennyi. :D
2014. máj. 7. 21:14
15/19 A kérdező kommentje:
# 13 Én is sokat iszom és nem híg, lehet ez a rejtély megfejtése. :D
2014. máj. 7. 21:15
16/19 anonim válasza:
Arra gondoltál már, hogy rajtad kívül még sok különböző ember létezik? Csak azért mert te valamit nem tudsz elképzelni, még nem azt jelenti, hogy az nem normális, vagy nincs.
Én még sosem hallottam olyan, hogy valaki azért megy wc-re mert maaajd valamikor 20 perc kelleni fog neki, és akkor addig ott ül. Egyszerűen csak nekik több idő kell amíg végeznek. Vagy éppen valami problémájuk van, olyat ettek vagy mit tudom én. Hasmenés, székrekedés, akármi.
17/19 anonim válasza:
Én szeretek a vécén ücsörögni megmagyarázhatatkan okokból kifolyólag. :D
Mindig öröm, amikor jön az inger.
19/19 anonim válasza:
érdekes, nekem akkor szokott 5+ percig, amikor kell. Néha amúgy akkor is elmegyek biztonság kedvéért, ha nem kell - ha tudom, hogy utána órákig nem lesz rá lehetőségem, akkor "megpróbálom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!